Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cristina Medina més "Lunàtika" arriba a la Sala Trono

L'actriu és la creadora i intèrpret d'aquest monòleg carregat d'humor, que es pot veure divendres i dissabte a la sala tarragonina

Imatge promocional de l'actriu Cristina Medina, a 'Lunátika' Imatge promocional de l'actriu Cristina Medina, a 'Lunátika' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 27 Febrer 2020 18:07

Dirigit per Remedios Crespo, Cristina Medina és la creadora, guionista, dramaturga i intèrpret de 'Lunátika'. Com diu ella mateixa, "yo misma con mi mecanisma", d'un monòleg que arriba aquest cap de setmana a la Sala Trono Armanyà de Tarragona. El muntatge es podrà veure en tres funcions: divendres 28 de febrer (20:30h) i dissabte 29 (18:30 i 20:30h).

Sinopsi

Mary Lonly ha rebut una oferta laboral que no ha pogut rebutjar -perquè no tenia una altra-. De la nit al dia, i després d'un breu curs de formació a Houston -"província de Castelló"- s'embarca en una solitària expedició a la Lluna.

Poc després de l'allunatge, en definitiva, que arribés, descobreix que els seus caps no li han explicat tota la veritat sobre la peculiar missió que ha de dur a terme (Cañaveral). Però Mary Lonly no s'acovardeix i s'agafa al seu treball com a un "clavo ardiente" decidida a tornar a la Terra com una astronauta top ... perquè Mary Lonly té "més moral que un manco en una partida de billar".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: