Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Baby esferic' arriba a Alcover amb un divertit viatge per descobrir el planeta terra i els seus animals

Aquest espectacle de teatre per a nadons es presenta, aquest diumenge 16 de febrer, a les 11:30h, al Convent de les Arts

'Baby esferic' és un espectacle de teatre per a nadons que proposa un divertit viatge per redescobrir i emocionar-nos amb la nostra llar, amb ulls de nen 'Baby esferic' és un espectacle de teatre per a nadons que proposa un divertit viatge per redescobrir i emocionar-nos amb la nostra llar, amb ulls de nen JOSEP TOBELLA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Febrer 2020 19:50

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest diumenge 16 de febrer a les 11:30h, la proposta familiar de teatre per a nadons 'Baby Esferic' de la Cia. Aboon Teatre. És un espectacle amb el segell km.0 recomanat a partir de 6 mesos que marca l’inici de la temporada d’arts en viu del Convent de les Arts.

Sinopsi

T´imagines ser testimoni del naixement del nostre meravellós planeta Terra i compartir-ho amb el teu nadó? 'Baby esferic' proposa un divertit viatge per redescobrir i emocionar-nos amb la nostra llar, amb ulls de nen. Simpàtics habitants esfèrics ens acompanyaran en aquesta aventura: les majestuoses meduses ens submergiran en el fons del mar, la tortuga mil·lenària ens mostrarà el cicle de la vida, en el nostre bosc les abelles recol·lectores gaudiran de la cooperació i la amistat, i la màgia donarà vida al nostre ninot de neu a l’àrtic…  L’amor i el respecte cap a nosaltres mateixos i cap al planeta que ens acull, es la llavor que regala Baby esferic als més petits, els homes i les dones del demà.

En el marc de l'Escola de Cultura tindrà lloc, en finalitzar l’espectacle, un taller d'experimentació amb el món esfèric d'Aboon Teatre.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada, al preu de 5€ i 3€ amb el Carnet del CA, a la web www.conventarts.cat i a la Casa de Cultura Ca Cosme; com també es poden adquirir el mateix dia a taquilla a 6€ i 4€ si es disposa del Carnet del CA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: