Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La reconeguda Clara Peya, aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals

El concert de la pianista i compositora arriba aquest dissabte 15 de febrer, a les 20:30h

 La pianista i compositora Clara Peya La pianista i compositora Clara Peya CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 14 Febrer 2020 21:42

Aquest cap de setmana arriba un plat fort de la programació del cicle 'Temporada' del Vendrell, a l'Auditori Pau Casals: la pianista i compositora Clara Peya, una de les creadores més originals i úniques dels darrers temps en l’escena musical del país, presenta el seu nou treball discogràfic 'Estómac'. El concert tindrà lloc aquest dissabte 15 de febrer, a les 20:30h.

Un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica en el qual combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica, per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb el seu anterior disc 'Oceanes'. És energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s’escampa per tot l’escenari i més enllà. Tretze cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes.

Clara Peya ha aconseguit una biografia frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme i que el passat 2019 va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura i amb el guardó a Millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock per ‘Estómac’.

Per comprar les entrades, a 17 euros (13 euros), cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: