Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Desconcerto' envairà el Teatre Auditori del Morell de música de cambra i humor gestual

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà presenta aquest dissabte un espectacle diferent amb la intenció d’apropar la música clàssica a tots els públics

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà presenta aquest dissabte 'Desconcerto', un espectacle diferent amb la intenció d’apropar la música clàssica a tots els públics L’Orquestra de Cambra de l’Empordà presenta aquest dissabte 'Desconcerto', un espectacle diferent amb la intenció d’apropar la música clàssica a tots els públics CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 14 Febrer 2020 18:23

Aquest dissabte 15 de febrer pujarà a l’escenari del Teatre Auditori del Morell l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. Però no ho faran amb un concert convencional, sinó que hi presentaran 'Desconcerto', una forma diferent d’apropar la música clàssica a tots els públics. Es tracta de la primera proposta musical de la programació teatral hivernprimavera, que aquest 2020 celebra el seu desè aniversari.

Amb molt de moviment, amb molta acció escènica i en la línia d’acostar la música clàssica a tothom, 'Desconcerto' és una experiència única, fruit de l’encreuament impossible rel ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i rialles. Música i humor gestual en un concert teatral adreçat a tota la ciutadania. Una invitació a deixar-se seduir per 13 músics-actors que interpreten un repertori musical imprescindible.

La funció és aquest dissabte 15 de febrer, a les 19:00h, i l’espectacle està recomanat per a tots els públics. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros, mentre que els menors de 29 anys les podran aconseguir, també a taquilla, al preu reduït de 8 euros.

Aquells que vulguin aconseguir dues invitacions poden provar sort a la pàgina de facebook de Ràdio Morell, que sorteja entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre-Auditori.

La temporada teatral s’allargarà fins al 3 d’abril amb una desena d’espectacles de circ, teatre i música. I, com sempre, el punt final el posarà el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: