Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

David Bagés i Anna Moliner s'enfronten a les dues cares de l'eutanàsia, al Teatre Bartrina

Encarnen el paper de dos germans que protagonitzaran aquest dissabte 'Rita', una comèdia que explora la legitimitat de la mort digna

David Bagés i Anna Moliner protagonitzen 'Rita' David Bagés i Anna Moliner protagonitzen 'Rita' ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 14 Febrer 2020 17:47

'Rita' es representarà aquest dissabte 15 de febrer, a les 21:00h, al Teatre Bartrina de Reus, una comèdia dirigida per Marta Buchaca que va ser reconeguda amb el 'Premi Frederic Roda de Teatre 2019. Una producció de La Pocket, amb el suport de la Sala Beckett i l'ICEC, que està interpretada pelr l'actor reusenc David Bagés i l'actriu badalonina Anna Moliner, que encarnen el paper de dos germans que hauran de prendre decisions difícils sobre "la mort digna", primer de la seva gossa Rita i, després, de la seva pròpia mare.

Sinopsi

Mataries algú que estimes? En Toni i la Júlia són germans. Ell és de tirar pel dret i ella és incapaç de prendre decisions. Quan, al Toni, el veterinari li aconsella eutanasiar la seva gossa Rita, la seva seguretat personal s’esvaeix. La Júlia, en canvi, té molt clar quina és la decisió que s’ha de prendre.

Però quan en Toni planteja el mateix amb relació a la seva mare, les decisions dels germans esclaten a la família. Rita és una comèdia que parla de la família, dels germans, del vincle maternofilial i també de la dificultat de “deixar anar” aquells que estimem. Planteja què és viure amb dignitat i explora la legitimitat que tenim a l’hora de decidir sobre la mort dels altres.

Les entrades oscil·len entre 9, 12 i 15 euros i es poden adquirir a través d'aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: