Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Miki Núñez exhaureix les entrades del concert a la TAP

El 'Tour Amuza' del cantant que va representar Espanya al Festival d'Eurovisio 2019 actuarà, aquest divendres 14 de febrer, a la Tarraco Arena

Miki Núñez arriba a la Tarraco Arena (TAP) de Tarragona amb el 'Tour Amuza' Miki Núñez arriba a la Tarraco Arena (TAP) de Tarragona amb el 'Tour Amuza' JOSELRUN / TWITTER MIKI NÚÑEZ
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Febrer 2020 22:17

El proper divendres 14 de Febrer, a les 21h, arriba Miki Núñez a la Tarraco Arena (TAP) de Tarragona amb el 'Tour Amuza'. És la seva primera gira amb totes les cançons del seu primer àlbum, incloent algunes de les cançons que ha cantat amb la seva banda de tota la vida. El seu estil està influït per la puixant escena mestissa catalana, però també pel soul, l’ska, el reggae o el pop llatí, que converteixen els seus concerts en una festa inoblidable.

Miquel Núñez Pozo (Terrassa, 1996), més conegut com a Miki Núñez o tan sols "Miki", es va fer popular entre el gran públic per haver participat en el concurs 'Operación Triunfo 2018' i que va representar Espanya al Festival d'Eurovisió 2019 amb la cançó 'La venda'.

El 13 de setembre de 2019 va publicar el seu primer disc en solitari 'Amuza' (que significa "diversió" en esperanto). Aquest disc es va esgotar a Catalunya a la setmana de sortir publicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: