Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Esperant Godot', de Samuel Becket, al Teatre Tarragona

L'obra es representa aquest dissabte 8 de febrer, a les 21h, amb els actors Nao Albet, Pol López, Aitor Galisteo-Rocher i Blai Juanet

Escena d''Esperant Godot', de Samuel Becket Escena d''Esperant Godot', de Samuel Becket ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Febrer 2020 08:33

En ocasió del 30è aniversari de la mort del dramaturg Samuel Beckett i dels 30 anys de vida de la Sala Beckett de Barcelona, aquesta proposta anima el públic a retrobar-se amb l’obra més clàssica del teatre contemporani. Aquest dissabte 8 de febrer, el Teatre Tarragona ho farà presentaant a les 21:00h, 'Esperant Godot'.

Sinopsi

Dos homes, Vladimir (Pol López) i Estragó (Nao Albet) esperen l’arribada d’un desconegut, un tal Godot. Sobre aquest argument tan simple, Samuel Beckett planteja, des dels paràmetres de l’anomenat teatre de l’absurd, els interrogants que turmenten l’home mentre dura el seu pas pel gran circ del món.

La influència de l’autor arriba fins als nostres dies, i la gran majoria de textos teatrals i espectacles que veiem avui a la cartellera són hereus de la seva poètica i de la seva impecable filosofia existencial. La mirada de Beckett, perplexa, escèptica, tragicòmica i essencial, travessa totes les formes artístiques i les preguntes més bàsiques des de les dues guerres mundials fins avui.

Quan el 1989 —pocs mesos abans de la mort de l’autor— el dramaturg José Sanchis Sinisterra i l’actor Luis Miguel Climent van decidir obrir un petit teatre a Barcelona, van escollir el nom de Samuel Beckett per homenatjar una determinada actitud artística i vital: la de la radicalitat rigorosa, transgressora dels codis i convencions de l’estètica tradicional, discreta i profunda al mateix temps, subversiva i exemplar pel que fa a la seva il·limitada obertura intel·lectual.

Les entrades es poden adquirir per 18 euros a les taquilles del Teatre Tarragona o a tarracoticket.cat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: