Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El guitarrista Pau Figueres, en concert a l’Auditori Josep Carreras

El guitarrista d'Alejandro Sanz presentarà el divendres, 7 de febrer, amb el seu quartet, el nou disc 'Nada nuevo bajo el sol'

El guitarrista Pau Figueres actuarà amb el seu quartet, el divendres 7 de febrer, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca El guitarrista Pau Figueres actuarà amb el seu quartet, el divendres 7 de febrer, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Febrer 2020 19:14

El proper divendres 7 de febrer, a les 21h, Pau Figueres Quartet presentarà el seu treball 'Nada nuevo bajo el sol' en concert a l’Auditori Josep Carreras. El quartet està format per Darío Barroso, guitarra; Ismael Alcina, baix elèctric; Arnau Figueres, percussió, i el mateix Pau Figueres, guitarra i synth.

Pau Figueres és un guitarrista espectacular que aborda la música des de diferents angles i conceptes interpretatius, entén i estudia la guitarra com a instrument transversal. Alhora com a brillant intèrpret de la seva pròpia música i com a prestigiós músic acompanyant, sessionista i productor, es mou en infinitat de gèneres musicals, estils i projectes. Les seves composicions originals són reflex i resultat del seu personal enfocament cap a la guitarra i cap a la música.

El guitarrista d'Alejandro Sanz

Actualment Figueres forma part de la banda de l'artista espanyol Alejandro Sanz, guanyador de múltiples premis Grammy i Grammy Llatí, amb qui està de gira recorrent el món. Ha treballat a més amb artistes com Rufus Wainwright, Vic Mirallas, Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Mayte Martin, Judit Neddermann, Jonah Smith, Alfonso de Vilallonga, Manolo Garcia, Anita Zengeza, Coetus, Ebra, Tal Ben Ari, per nomenar alguns.

Després del seu debut com a líder (Premi Enderrock Millor Àlbum de Folk i Noves Músiques 2015) Pau Figueres presenta el seu segon àlbum 'Nada nuevo bajo el sol' en el que uneix amb excepcional mestratge les vibracions del Flamenc i de les músiques d’avui impulsant la guitarra cap a terrenys mai abans explorats.

Les entrades es poden adquirir des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori i al web www.auditorijosepcarreras.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: