Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xavi Castillo torna a la Sala Trono per explicar-nos 'La Bíblia'

'La Biblia contada per Xavi Castillo' es representa divendres 31 de gener i dissabte 1 de febrer, a les 20:30h, i diumenge 2 de febrer, a les 18:30h

'La Bilblia contada per Xavi Castillo', un espectacle amb sàtira i bon humor 'La Bilblia contada per Xavi Castillo', un espectacle amb sàtira i bon humor CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Febrer 2020 13:49

Xavi Castillo torna a Tarragona per representar, amb sàtira i bon humor, 'La Bilblia contada per Xavi Castillo', un espectacle del qual ell n'és l'autor, actor i director. Després de la primera representació d'ahir divendres, es farab dues funcions més, aquest dissabte 1 de febrer, a les 20:30h, i diumenge dia 2, a les 18:30h.

Des que ​la companyia Pot de Plom ​va començar a fer sketchs còmics pels teatres i cafès-teatres, sempre feien la mateixa broma... "I si muntem la Bíblia?, eh!, Antic i nou testament!" La companyia valenciana va considerar que era un bon moment per fer-ho, sobretot després dels conflictes sobre els límits de l’humor que vivim actualment. A més, els textos bíblics segueixen sent presents en les declaracions de polítics o en els conclaves en el Vaticà. Per això i més, continuen satiritzant les coses més sagrades.

Les entrades anticipades han quedat exhaurides. Pot de Plom ha posat a la venda 30 entrades més per funció, que es poden adquerir 2 hores abans de cada representació. Podeu demanar mé informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: