Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell estrena el 'Temporada' amb el concert dels 30 anys de Mónica Green

La millor banda de música negra del país actuarà, aquest dissabte 1 de febrer, a l'Auditori Pau Casals

El concert de Mónica Green & The Project Soul pels 30 anys obrirà la programació del 'Temporada', al Vendrell El concert de Mónica Green & The Project Soul pels 30 anys obrirà la programació del 'Temporada', al Vendrell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 31 Gener 2020 11:10

Aquest cap de setmana s'estrena la nova programació del cicle 'Temporada' al Vendrell, amb un total de 24 espectacles programats, que s'allargaran fins al juny. El primer és aquest dissabte, 1 de febrer, a l'Auditori Pau Casals, a l'hora habitual (20.30h). Després de 30 anys residint a Catalunya, Mónica Green presentarà el seu nou espectacle, 'Project Soul', una recopilació de temes de Soul, Blues, i R&B, dels principals èxits de la música negra dels seixanta, setanta i vuitanta que han passat a la història i que formen part de la seva vida.

Des dels seus inicis, Mónica Green ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per l'Estat espanyol, sent membre del grup femení amb més repercussió internacional El show The Supremes, va conèixer Barcelona, lloc del que es va enamorar i en el qual viu des de llavors. Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari.

El seu primer LP com a solista va veure la llum el 1988 sota el nom de SoulShoes i, posteriorment, va iniciar una llarga trajectòria amb diferents discs publicats. Amb una posada en escena espectacular, la banda transmet al públic tota l’energia del seu directe, formant la millor banda de música negra del país.

Les entrades per aquest concert es poden adquirir a aquest enllaç per 18 euros (13e amb descompte). També es poden comprar a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

La nova programació arrenca amb èxit dels abonaments i un 'sold out'

La nova programació es presentava el passat desembre amb una novetat important: els abonaments. Amb la compra de 3 o més espectacles, l'estalvi és del 30% (3 espectacles), 35% (5 espectacles), 40% (8 espectacles), i l'abonament jove, que permet aconseguir un 50% de descompte a partir de 3 espectacles, en públic menor de 25 anys.

La compra on-line permet seleccionar els espectacles que tenen disponible l'abonament. També es pot realitzar la compra a les oficines de Cultura (La Rambla, 24).

Quan encara no ha arrencat la programació, el total d'entrades venudes ja superen les 1.400, i pel què fa als abonaments, se n'han venut 110. Per tant, la proposta de comprar en 'pack' ha funcionat exitosament, com també el nou sistema de venda a través del web del Temporada.

                                       L'espectacle 'Bona gent', amb Quim Masferrer, ha exhaurit les entrades: 

Bona gent mini

Un dels espectacles, 'Bona gent', protagonitzat pel reconegut Quim Masferrer, ja ha esgotat totes les entrades i, per tant, el 'Temporada' penjarà el cartell de 'Sold out' per aquest monòleg, previst pel diumenge 29 de març.

Un altre dels espectacles que està generant molt d'interès i, conseqüentment, la platea està força plena, és 'El monstre de colors'. Des del Temporada es valora molt positivament que un espectacle familiar d'aquest tipus ja disposi de nombroses entrades venudes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: