Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'estrena a Reus 'La volta al món en 80 ties', un recorregut teatral a través de dones que han fet història

La reusenca Georgina Llauradó protagonitza aquest divendres un monòleg que combina text, música en viu, dansa i vídeo

L'actriu reusenca Georgina Llauradó (Les Artistes Locals) porta a escena aquesta personal, divulgativa, emocionant i divertida conferència-concert L'actriu reusenca Georgina Llauradó (Les Artistes Locals) porta a escena aquesta personal, divulgativa, emocionant i divertida conferència-concert CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 30 Gener 2020 12:07

El Bravium Teatre de Reus acull aquest divendres 31 de gener l’estrena absoluta de l’espectacle 'La volta al món en 80 ties'. Un monòleg que repassa la trajectòria i l’aportació essencial de 80 dones intrèpides, innovadores i irrepetibles però moltes vegades desconegudes i sovint silenciades al llarg de la història. Amb un text de creació pròpia i l’adaptació de temes musicals de diferents èpoques i estils, la reusenca Georgina Llauradó (Les Artistes Locals) porta a escena aquesta personal, divulgativa, emocionant i divertida conferència-concert.

Des de la viatgera pionera Egèria (segle IV dC) fins a la premi Nobel Rigoberta Menchú; passant per Hatsepsut, la primera dona-faraó d’Egipte, o Hedy Lamarr, actriu de Hollywood i inventora, precursora de la teconologia WIFI i Bluetooth; per aquesta peça teatral hi passen 80 dones que han fet història: artistes, esportistes, científiques, polítiques,... I tot, acompanyat amb versions musicals de Cindy Lauper, Madonna o Beyoncé, peces de Clara Schumann o fins i tot de Paquita la del Barrio.

'La volta al món en 80 ties' és una obra coescrita per Joan Codina, que n’assumeix també la direcció, i per Georgina Llauradó, qui alhora la protagonitza. En escena, l’acompanya al piano Cristina Martínez, directora musical de l’espectacle. La proposta va guanyar el IV Premi Born de Residència Creativa d’Arts Escèniques que atorga el Cercle Artístic de Ciutadella (Menorca).

L'espectacle s’estrena al Bravium Teatre de Reus el divendres 31 de gener, a les 21:00h. Del 4 al 29 de març arribarà a la Sala Atrium de Barcelona.

Entrades disponbiles en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: