Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pets es retroben amb el públic de Tarragona en el final de la gira 'Som'

Amb les entrades exhaurides, el grup de Constantí farà aquest diumenge al Teatre Tarragona el penúltim concert de la gira

El cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà, en el concert que van fer el juliol del 2019 al Festival Internacional de Música de Cambrils El cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà, en el concert que van fer el juliol del 2019 al Festival Internacional de Música de Cambrils IMATGES: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Gener 2020 11:55

Després de cinc anys del seu darrer disc d'estudi, Els Pets van tornar als escenaris omplint el Gran Teatre del Liceu el desembre del 2018 amb tota la força i de la mà d'un nou treball discogràfic: Som, amb una escenografia i posada en escena acurada.

Ara tancaran aquesta gira amb tres concerts durant el mes de gener, un d'ells a Tarragona, per acomiadar una gira inoblidable de la qual han pogut gaudir més de 60.000 persones. El concert, que tindrà lloc aquest diumenge 26 de gener, a les 19:30h, al Teatre de Tarragona, serà el penúltim d'una gira que finalitzarà el dia 30 a Molins de Rei.

Els Pets faran el penúltim concert de la gira 'Som' al Teatre Tarragona. A la imatge, el concert de la gira al FIM de Cambrils:

SOM Cambrils Els Pets

La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu i, en aquesta nova gira, presenten un directe que reflecteix un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, en un directe exclusiu amb un nombre més reduït d'actuacions al que ens tenia acostumats el grup. L'afany de proposar un directe nou, amb una connexió amb el públic més estreta, fa que veure Els Pets sigui un esdeveniment molt especial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: