Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Humor i vellesa conflueixen aquest divendres al Teatre Auditori del Morell

La companyia Les Antonietes Teatre presenta 'Un dia qualsevol', una comèdia que no deixarà ningú indiferent

Els protagonistes de la comèdia 'Un dia qualsevol' Els protagonistes de la comèdia 'Un dia qualsevol' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 23 Gener 2020 13:01

Aquest divendres arriba al Morell una altra de les cites destacades de la programació teatral hivern-primavera del Teatre Auditori. Després d’haver gaudit ja del darrer muntatge de Pepa Plana i de la proposta 'La gallina dels ous d’or' de la companyia Zum-Zum Teatre, aquesta setmana pujaran a l’escenari cares ben conegudes del panorama artístic català amb 'Un dia qualsevol', de Les Antonietes Teatre.

La sinopsi

Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla es posaran a la pell dels protagonistes d’aquesta comèdia, que té com a tema central la vellesa i les diferents formes d’afrontar-la. L’espectacle explica la història d’una dona de 77 anys, la Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s’acaba de morir i ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant.

A la residència, hi coneixerà l’Ernest i el Mateu. Dos avis que malauradament s’han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall. La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran la vida de la Rosa, la directora de la residència.

Les entrades

La funció es podrà veure aquest divendres 24 de gener a les 21:00h, i l’espectacle està recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 15 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 18 euros, mentre que els menors de 29 anys les podran aconseguir, també a taquilla, al preu reduït de 12 euros.

Aquells que vulguin aconseguir dues invitacions poden provar sort a la pàgina de facebook de Ràdio Morell, que sorteja entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre-Auditori.

La temporada teatral, que tot just ara comença, s’allargarà fins al 3 d’abril amb una desena d’espectacles de circ, teatre i música. I, com sempre, el punt final el posarà el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: