Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de persones gaudeixen de 'La gallina dels ous d’or' al Morell

El Teatre Auditori acull la primera representació familiar de la temporada

Escena de 'La gallina dels ous d'or' Escena de 'La gallina dels ous d'or' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Gener 2020 21:25

Prop d'un centenar de persones van omplir, aquest dissabte a la tarda, la platea del Teatre Auditori del Morell. Un públic que no va perdre l’oportunitat de gaudir de la primera proposta familiar de la programació d’hivernprimavera d’aquest equipament, que va anar a càrrec de la companyia Zum-Zum Teatre, amb la proposta 'La gallina dels ous d’or'. Un espectacle que tracta sobre el valor dels diners i l’avarícia i que, en definitiva, fa reflexionar sobre la pobresa, la riquesa o la generositat.

La representació va tenir lloc aquest dissabte 18 de gener a les set de la tarda, mentre que la pròxima cita serà el divendres vinent, 24 de gener, amb l’obra Un dia qualsevol de la companyia Les Antonietes Teatre.

La temporada teatral, que es va iniciar el 10 de gener, s’allargarà fins al 3 d’abril amb una desena d’espectacles de circ, teatre i música. I, com sempre, el punt final el posarà el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: