Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus es converteix un any més en la capital del “freestyle”

La ciutat acull per cinquè any consecutiu el certamen 'Feel the soul' aquest cap de setmana al Racó de La Palma i a l’escola de dansa Artis

Fins a 200 ballarins i ballarines participaran en aquest esdeveniment gairebé únic a l’Estat espanyol. Fins a 200 ballarins i ballarines participaran en aquest esdeveniment gairebé únic a l’Estat espanyol. DANS PXL
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Gener 2020 08:58

Els dies 18 i 19 de gener Reus es torna a convertir en la capital de la dansa urbana amb la celebració de la cinquena edició de 'Feel the soul'. Fins a 200 ballarins vinguts des d’arreu de Catalunya, però també de Canarias, Bilbao o Zaragoza i fins i tot de França o Ucraïna, participaran en aquest esdeveniment gairebé únic a l’Estat espanyol. L’organització, a càrrec de l’escola de dansa i arts escèniques Artis de Reus, l’encapçala l’equip format per Pilar Sanz, Drian Hernández, Míriam Valero i Sergi Llussà, que explica que el “Feel the soul” és “una oportunitat única promoure i apropar la cultura hip hop i la dansa a tot tipus de públic i potenciar el creixement de les noves generacions de ballarins i ballarines, que juguen un paper molt important per al futur de la comunitat de les danses urbanes”.

Són dues les activitats que componen aquest cap de setmana de dansa “freestyle” a Reus. En primer lloc, aquest dissabte dia 18 de gener entre les 10 h i les 19.30 h es duran a terme les diferents batalles en les diverses categories i estils en les quals es pot participar al certamen. Al llarg del dia, els inscrits al 'Feel the soul' hauran de demostrar la seva capacitat d’improvisació en les disciplines de Hip Hop, Locking i Popping. La destresa dels participants en aquestes especialitats de dansa urbana seran jutjades per professionals de l’alçada dels ballarins francesos Candyman (Locking), Niako (Hip Hop) i Ness (Popping). La música de l’esdeveniment la posaran el famòs DJ itaiià Ake, i el DJ reusenc Èric Pop.

La competició és oberta al públic que podrà comprar l’entrada que hi dóna accés a l’escola Artis fins a aquest dissabte i que té un preu de 8€. Durant el matí, a partir de les 11.30 h, es podran veure les pre-seleccions de la categoria Kids (Fins als 12 anys) i Juniors (12 anys- 16 anys). A les 15h serà el torn dels Adults (+17 anys). Un cop acabada aquesta fase, els finalistes competiran fins a les vuit del vespre. Els qui arribin a les finals tindran diferents premis que, en el cas de la categoria superior, seran en metàl·lic.

Woorkshops

D’altra banda, durant el diumenge 19 de gener s’han organitzat diferents Workshops que tindran lloc a l’escola de dansa i arts escèniques Artis entre les 15 h i les 19.30 h i que aniran a càrrec dels jutges de les batalles “freestyle”.

L’organització de 'Feel the soul' també és possible gràcies a la col·laboració de diferents establiments del Camp de Tarragona entre els quals Signo, Profinsa y Suministros, Cori, Casa Lozano, Hotel Reus Park, Nestle Waters, Hotel Termes (Aquatonic), BonPreu-Esclat, Sony, Relaxat, Who run the cypher, Flamingos, Salting, El Racó de la Palma i el Bar Illes Medes.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: