Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'La gallina dels ous d’or' puja a l’escenari del Teatre Auditori del Morell

La companyia Zum-Zum Teatre presenta aquest dissabte un espectacle familiar sobre el valor dels diners i l’avarícia

La companyia Zum-Zum Teatre presenta aquest dissabte un espectacle familiar sobre el valor dels diners i l’avarícia La companyia Zum-Zum Teatre presenta aquest dissabte un espectacle familiar sobre el valor dels diners i l’avarícia CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 17 Gener 2020 22:21

Després de l’exitosa estrena de la temporada teatral del Morell, amb l’obra 'Veus que no veus' de la pallassa vallenca Pepa Plana, aquest cap de setmana puja a l’escenari del Teatre Auditori 'La gallina dels ous d’or' de la companyia Zum-Zum Teatre.

Es tracta d’un espectacle familiar sobre el valor dels diners i l’avarícia. A vosaltres us agraden els diners? Els grangers d’aquesta història, però, no perdien el temps pensant amb els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava. Però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. Us imagineu si us passa a vosaltres? 'La gallina dels ous d’or' és una història que conta que els diners són un “cuento”.

La cita és aquest dissabte 18 de gener a les set de la tarda, i l’espectacle està recomanat per a tots els públics. Les entrades anticipades costen 5 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 8 euros.

Aquells que vulguin aconseguir dues invitacions poden provar sort a la pàgina de facebook de Ràdio Morell, que sorteja entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre-Auditori.

La temporada teatral, que tot just ara comença, s’allargarà fins al 3 d’abril amb una desena d’espectacles de circ, teatre i música. I, com sempre, el punt final el posarà el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: