Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Teatres de Valls posen a la venda el dilluns les entrades per a la nova programació

La temporada presenta noms propis com Quim Masferrer, El Petit de Cal Eril, un espectacle de dansa d'homenatge a Fellini o 'La dona del 600', amb Mercè Sampietro

L'espectacle de dansa 'El Balleto di Siena', amb motiu del centenari del cineasta Fellini, obrirà el gruix de la programació el proper 1 de març L'espectacle de dansa 'El Balleto di Siena', amb motiu del centenari del cineasta Fellini, obrirà el gruix de la programació el proper 1 de març AJUNTAMENT DE VALLS
Espectacles Josep Cartanyà
Dissabte, 01 Febrer 2020 19:16

Després de l'èxit obtingut pels tres espectacles d'abonament d'aquesta temporada al Centre Cultural -'La dona del 600' (14 de març), 'Cobertura' (25 d'abril) i 'Una història real' (9 de maig)-, amb 446 abonaments venuts, els Teatres de Valls posaran a la venda, el proper 3 de febrer, les entrades per als espectacles de la resta de la temporada. Noms Quim Maferrer, Justo Molinero, El Petit de Cal Eril, l'espectacle de dansa 'El Balleto Di Siena' (Itàlia) amb motiu del centenari del naixemnet de Fellini, els muntatges de creadors vallencs i la programació familiar destaquen entre els plats forts d'enguany. 

                                               Presentació de la programació completa dels Teatres de Valls: 

presentació programació Teatres de Valls 2020

Dansa en homenatge a Fellini

La companyia italiana El Balleto di Siena donarà el tret de sortida el proper diumenge 1 de març, a les 18h, als grans espectacles d'aquest 2020. Es tracta d'un espectacle de dansa en homenatge al cineasta Federico Fellini, amb motiu del centenari del seu naixement. El muntatge, que combina dansa clàssica i contemporània, incorporarà a la segona "el treball coreogràfic previ del workshop que hauran realitzat dies abans els alumnes de l'Escola de l'espectador", tal com ha explicat Vanessa Gatell, tècnica de la Xarxa de Cultura. 

Territori Creatiu Vallenc

La temporada també presenta propostes innovadores en l'espai reservat als creadors i artistes locals 'Territori Creatiu Vallenc'. El proper 7 de març, a les 21h, s'estrenarà 'Clau de Do', dirigit per Francina Fernàndez, un espectacle multidisciplinar de poesia, música, dansa, clown o arts visuals que té com a fil conductor "la història de dues dones que ens parlen de la seva infantesa, del seu interior, del seu retrobament i de la seva esperança", explica Gatell. Un muntatge que fuig de la visió victimista de la dona i que destaca perquè estarà interpretat per 17 dones artistes locals: Marta Arjona, Berta Artigal, Mònica Bartolí, Mei Casabona, Suannes, Meritxell Estivill, Mariona Escoda, Ester Fabregat, Bàrbara Flores, Maria Jacobs, Violant Llopis, Cristina Murillo, Elisenda Nadal, Alba Palau, Goreti Pié, Elena Volpini i la mateixa Francina Fernàndez. El regidor de Cultura de Valls, Marc Ayala, també ha posat en valor que l'espectacle "s'ha creat i produït a propi teatre, en el seu paper d'acollir residències artístiques".

Clau de Do

'Territori Creatiu Vallenc' també presentarà el muntatge de la Companyia Projecte Ingenu - darrer premi BBVA de Teatre-, 'Vaig ser pròsper o recordant la tempesta' (5 d'abril, Teatre Principal), una adaptació lliure de l'última gran obra de Shakespeare 'La Tempesta'. 

La música també tindrà cabuda en els espectacles en clau local. El grup de Valls i Alcover La Tieta Clara presentarà, el 19 d'abril, al Principal ,'Armilles i Tirants', un recull de versions de cançó catalana que també incorporaran temes propis de la formació. 

El Principal Familiar

Finalment, els més petits podran gaudir d'una programació familiar que arrenca el 8 de febrer amb La Perea Llimonera i el 'Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol', un muntatge que ha recollit reconeixements com el Premi al Millor Espectacle de la Mostra d'Igualada. Els vallencs Eudald Ferré i Gerard Mallorquí presentaran 'El Faune, el drac i el dimoni' (21 de març, Teatre Principal), un espectacle innovador de titelles de guà, mentre que la companyia Xirriquiteula orbitarà al voltant de la Terra amb 'Laika' (18 d'abril) dins de l'Sputnik 2.

El bon humor amb Justo Molinero i Quim Masferrer

L'humor de Justo Molinero serà un altre dels plats forts del menú cultural d'enguany. El conegut radiofonista i el seu equip es traslladaran a una residència d'avis que el volen és viure la seva "tercera joventut", el 8 de març, al Centre Cultural. També riurem i ens divertirem, el 20 de juny, al Centre Cutural, amb la 'Bona Gent' de Quim Masferrer, un espectacle programat durant la Festa Major de Sant Joan. 

Masferrer Bona Gent

El Petit de Cal Eril encapçala el cartell musical

Un dels moments més esperats serà el concert que oferirà El Petit de Cal Eril, el 28 de març, al Teatre Principal. El cantautor eclèctic de Guissona ens sorprendrà un cop més amb el nou disc 'Energia Fosca', que es va gestar durant deu dies a Prades (Baix Camp). 

El Petit de Cal Eril Energia Fosca

Un altre viatge musical és el que ens proposarà Barcelona Clarinets Players & Pere Martínez, el 21 de maig al Principal. Una proposta de l'Auditori de Barcelona que sorgeix de la curiositat dels integrants d'aquest jove quartet a la recerca de nous reptes i sonoritats.

Venda d'entrades i abonaments 

A partir del dilluns 3 de febrer es posen a la venda totes les entrades a les taquilles del Teatre Principal en els horaris habituals i també les 24 hores del dia a la plataforma web www.eventbrite.es. La programació inclou els descomptes habituals com, per exemple, el del Carnet Amics dels Teatres que ja compta amb 2.779 titulars. Una xifra que no ha passat desapercebuda pel regidor de Cultura, Marc Ayala, que ha volgut destacar que "hi ha un públic habitual que segueix la programació teatral".

Ayala també ha recordat l'accent "social" de la programació dels Teatres de Valls, amb iniciatives com el cicle d'activitats 'Escola de l'espectador', el cicle 'Apropa Cultura' adreçat a persones amb discapacitat o la promoció per buscar nou públic jove '3 x 30 x 3'.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: