Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'La dona del 600', amb Mercè Sampietro, arriba aquest dissabte al Teatre Tarragona

A més de Sampietro, la comèdia dirigida per Pere Riera compta amb un repartiment de luxe: Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Victòria Pagès i Pep Planas

'La dona del 600', de Pere Riera 'La dona del 600', de Pere Riera CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 10 Gener 2020 09:52

'La dona del 600' és el plat fort per donar el tret de sortida a la programació teatral del 2020 a Tarragona. La comèdia dirigida per Pere Riera es representarà aquest dissabte 11 de gener, a le 21:00h, al Teatre Tarragona. Es tracta d'una producció dels creadors dels èxits televisius Polònia i Crackòvia que va fer la seva estrena a la tardor al Teatre Goya i que és un dels grans espectacles de la temporada teatral catalana.

La dona del 600 és una comèdia vitalista interpretada per alguns dels grans noms de l'escena catalana, que explicaran la història d'una família marcada pel SEAT 600, un cotxe que va ser molt més que un simple mitjà de transport, el símbol d'una època i un referent compartit per diferents generacions. Els actors i actrius que la inerpreten són Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Barnacolocha, Victòria Pagès i Pep Planas.

La sinopsi

En Tomàs és vidu, té més de setanta anys i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol i passa les hores com aquell que compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse li du un regal inesperat: la maqueta d’un Seat 600.

Ella, que és metgessa sense fronteres i es passa més temps lluny que no pas a prop, ha pensat que el regal mantindria en Tomàs entretingut, reconstruint una còpia a escala del vehicle que van tenir a casa durant tants i tants anys.

El Confit, com ells n’hi deien, és el nom amb què la Carme, la dona d’en Tomàs, va batejar el 600 el dia que, fa un munt d’anys, ell el va dur a casa, per convertir aquell cotxe petit i bonic en un membre més de la família.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: