Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell dona el tret de sortida a la programació teatral del 2020 amb Pepa Plana

La pallassa vallenca presentarà aquest divendres al Teatre-Auditori l’espectacle 'Veus que no veus'

Escena del muntatge 'Veus que no veus', amb Pepa Plana Escena del muntatge 'Veus que no veus', amb Pepa Plana ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Gener 2020 13:11

La temporada teatral del Morell arrenca, aquest divendres, 10 de gener, amb molta força. I és que la primera a pujar a l’escenari del Teatre-Auditori aquest 2020 serà la pallassa vallenca Pepa Plana, amb el muntatge 'Veus que no veus', guardonat en la categoria de millor espectacle o entrada de pallassos als Premis Zirkòlika.

L’obra es basa en els anomenats números clàssics, però ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení amb una pallassa augusta i una pallassa blanca. Com canvien i quin significat agafen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? No és un tema menor. Des de la companyia Pepa Plana sempre han reivindicat la figura de la pallassa en un món majoritàriament masculí, principalment en el marc dels pallassos teatrals, i ara entren en els números clàssics més circenses, encara que amb la intenció d’embolicar-los dins d’una història. Es tracta de riure? Sí, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i, potser, mossegar.

Les entrades

La cita és aquest divendres, a les 21h, i l’espectacle està recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros, mentre que els menors de 29 anys les podran aconseguir, també a taquilla, al preu reduït de 8 euros.

Aquells que vulguin aconseguir dues invitacions poden provar sort a la pàgina de facebook de Ràdio Morell, que sortejarà entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre-Auditori.

La temporada teatral, que tot just ara comença, s’allargarà fins al 3 d’abril amb una desena d’espectacles de circ, teatre i música. I, com sempre, el punt final el posarà el 'PrimaverArt', la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: