Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Els Pastorets Principals de Valls' baten rècord de públic amb 1.918 espectadors i set funcions exhaurides

La nova proposta del Grup del Teatre Principal 'Un Cap d’Any a l’Infern' també va reunir 178 espectadors en la seva estrena

'Els Pastorets Principals de Valls' va registrar el seu màxim històric de públic 'Els Pastorets Principals de Valls' va registrar el seu màxim històric de públic GTP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Gener 2020 12:22

L’escenari del Teatre Principal  de Valls ha viscut, aquestes festes, el seu Nadal més intens. El Grup del Teatre Principal (GTP) ha estat l’encarregat de dur a escena, com és tradicional, 'Els Pastorets Principals de Valls', el clàssic teatral del Nadal vallenc, amb les aventures del Fredolic i en Garrafó contra Satanàs i Llucifer, tot fent camí cap al naixement amb l’ajuda de l’arcàngel.

I aquest any ho ha fet compaginant-ho també amb el nou espectacle de Cap d’Any, 'Un Cap d’Any a l’Infern', el cabaret amb què el GTP ha acomiadat el 2019 i ha rebut el 2020 entre números musicals i molt d’humor. Un total de 2.096 espectadors han optat per alguna de les propostes del Grup del Teatre Principal de Valls en el seu Nadal més intens.

L'espectacle 'Un Cap d'Any a l'Infern' també va superar les expectatives: 

Un Cap Any a Infern 2

Màxim històric

Els Pastorets Principals de Valls han aconseguit, per primera vegada, exhaurir totes set representacions, amb un 100% d’ocupació i fins a 1.918 espectadors; una xifra de rècord que supera el número de públic dels darrers anys, i que ja havia obligat el grup a augmentar el número de representacions en edicions anteriors, incorporant-hi una doble sessió, també exhaurida aquest Nadal.

Per la seva part, el Teatre Principal va acollir amb nota l’estrena d’Un Cap d’Any a l’Infern, la proposta amb què 178 vallencs i vallenques (un 89% d’ocupació) van compartir raïm, cotilló i cava per rebre l’any 2020 amb una gran festa, plena de ritme i la millor música de tots els temps.

El grup teatral va posar, el dia de Reis, el punt i final al seu Nadal més intens dels darrers anys, que ha comptat amb dos espectacles simultanis, 8 representacions i més d’un centenar de persones implicades en tots dos projectes, entre actors o actrius, músics i tècnics, entre d’altres. L’entitat farà ara balanç del cicle nadalenc per tal de plantejar les propostes pel proper Nadal, davant l’èxit i bona acollida dels espectacles per part del públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: