Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Txarango anuncia un tercer concert a Calafell, dins de la seva gira de comiat

A més de les actuacions del 19 i el 20 de juny, n’hi haurà una altra el dia 21

La gira de comiat de Txarango passarà per Calafell La gira de comiat de Txarango passarà per Calafell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Gener 2020 16:38

El grup musical Txarango ha anunciat un tercer concert a Calafell, dins de la seva gira de comiat durant aquest 2020. Per tant, a més dels concerts previstos per als dies 19 i 20 de juny, n’hi haurà un altre el dia 21. Totes tres actuacions seran a l’esplanada de l’avinguda del Vilarenc.

El grup ha decidit tirar endavant aquest tercer concert, després d’exhaurir en poques hores les localitats per a les dues actuacions inicialment previstes. El mateix ha ocorregut a gran part de les catorze ciutats per les quals passarà la gira de comiat de l’emblemàtic conjunt.

L’Ajuntament, que col·labora en aquest esdeveniment musical, considera molt positiva una reacció del públic que depassa l’àmbit estrictament local. Els dos concerts programats originalment han venut 5.000 localitats. Si el tercer té el mateix èxit, tot plegat serà un dels èxits més importants de tots els temps al nostre municipi en matèria musical.

Aquesta gira està lluny de ser l’habitual en aquesta mena d’esdeveniments. Els concerts es faran en una carpa de circ, amb capacitat per a 2.500 persones, al voltant de la qual hi ha activitat a l’aire lliure: música, exposicions, parades de menjar i beure, zones de descans... El recinte obrirà a les 19 hores i a les 21:30 serà el concert pròpiament dit de Txarango. Després hi haurà música amb Djs per continuar gaudint de l’espai.

Hi ha tres tipus d’entrades: una general, per a veure el concert a peu de pista; una altra de graderia, i una per a nens menors de tres anys.

'El gran circ', gira sens plàstics ni lavabos químics

És també una gira singular perquè l’economia social i la sostenibilitat són els seus principals leitmotivs. La producció està realitzada de forma totalment independent, començar per la venda d’entrades. S’usarà una plataforma amb un sistema d’entrades cooperatiu, ètic i solidari, que destinarà les despeses de gestió a iniciatives socials i culturals. No hi haurà grans marques associades a la gira i els espais de restauració aniran a càrrec de productors artesans i de proximitat, així com cooperatives d’inserció laboral. L’objectiu perseguit és el de generar xarxes d’economia local.

Pel que fa la sostenibilitat, 'El gran circ' serà una gira sense residus plàstics ni lavabos químics. Tots els residus orgànics, de la seva banda, serviran per a desenvolupar projectes de permacultura. A la zona de restauració, només hi haurà productes de proximitat i de temporada i cap plàstic d’un sol ús.

En un comunicat, Txarango explica: “Sentim que després de més de 10 anys recorrent el món i posant tota l’energia de les nostres vides en aquest projecte, arriba el moment de tancar el viatge. Per nosaltres, acomiadar Txarango és una decisió important i ho volem fer de la millor manera que sabem, cantant i ballant per celebrar la vida compartida al costat de totes les persones que han fet possible aquest somni”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: