Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Txarango inclou un tercer concert en el marc de les Decennals de Valls 2021

A més del 29 i el 30 de gener de 2021, el grup també actuarà el diumenge 31 a la vela que instal·larà en les proximitats del pont de Mas Miquel

Txarango oferirà un tercer concert a les Decennals de Valls en la seva gira de comiat Txarango oferirà un tercer concert a les Decennals de Valls en la seva gira de comiat CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 02 Gener 2020 21:35

El grup Txarango ha anunciat un tercer concert en el marc de les Festes Decennals de Valls del 2021. El grup actuarà en la seva pròpia vela que instal·larà en un espai situat a l’accés de Valls en les proximitats del pont de Mas Miquel. A més del divendres 29 i dissabte 30 de gener de 2021, Txarango actuarà el diumenge 31 dins la seva nova i última gira que desembarcarà només en quinze localitats dels Països Catalans. Per tant, la banda de Sant Joan de les Abadesses serà un dels noms destacats de les Decennals ja des del mateix inici de la celebració, en la jornada inaugural, que precisament serà el dia 29.

Les Festes Decennals abastaran des del divendres 29 de gener al diumenge 7 de febrer, i se celebren cada deu anys, els acabats en u. Estan organitzades per la Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls.

Txarango va anunciar recentment la publicació del nou disc i també el calendari d’una gira sota la carpa del seu propi circ, una vela de 60 metres de diàmetre, amb la que el grup s’acomiadarà dels escenaris.

Nou disc a la primavera

Després de més d’un any fora dels escenaris, Txarango acaba d’entrar a l’estudi per començar a gravar el que serà el 4rt disc. El nou treball arribarà a la primavera i donarà pas a una gira molt especial, 'El gran circ'.

El grup acaba de posar a la venda les entrades de la gira de comiat. Celebraran 10 anys als escenaris recorrent el territori sota la carpa del seu propi circ. Aquesta gira autogestionada, plena de sorpreses i companyes de viatge, els permetrà construir un espai itinerant propi i transformador, basat en l’economia social i solidària.

El final del viatge

L’aventura que tenen per endavant, amb el nou disc i la nova gira, serà l’última etapa de Txarango. Així s'expressaven a les xarxes socials: "Sentim que després de més de 10 anys recorrent el món i posant tota l’energia de les nostres vides en aquest projecte, arriba el moment de tancar el viatge. Per nosaltres, acomiadar Txarango és una decisió important i ho volem fer de la millor manera que sabem, cantant i ballant per celebrar la vida compartida al costat de totes les persones que han fet possible aquest somni. Txarango ha estat el nostre projecte vital. Un camí intens, ple de reptes i aprenentatges. Ple de tot el que són plens els viatges. Avui, ple de gratitud. Ara que encara tenim per endavant tota una etapa sencera, hem sentit que era el millor moment per anunciar i compartir aquest final. Perquè els finals també s’han de celebrar! Perquè volem viure’l a prop vostre, amb tota la intensitat que mereix. Perquè l’agraïment que sentim és tan gran que ens quedarà més petita la gira que la paraula GRÀCIES. Comptem amb totes i tots vosaltres".

Que ningú es quedi sense entrada! www.txarango.coop.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: