Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Màgia solidària al Col·legi Sant Pau de Tarragona

Alexis Pardo actuarà el divendres 3 de gener, a favor d'un projecte de Mans Unides per tal de que els joves de la regió de Kara (Togo) accedeixin a la FP

El mag Alexis Pardo actuarà el proper divendres al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona El mag Alexis Pardo actuarà el proper divendres al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Desembre 2019 18:26

Arriba una activitat de màgia solidària per a tota la familia amb Alexis Pardo, aquest divendres 3 de gener, a les 17:30h, al Col·legi Sant Pau de Tarragona. Alexis Pardo no és un simple mag, barreja la màgia i la comèdia d’una manera molt orgànica: sorprèn per la seva imaginació, ritme, agilitat mental i el seu sentit de l’humor. Intentarà confondre’t amb les seves habilitats màgiques. 

La recaptació de l'espectacle es destinarà a un projecte de Mans Unides per tal de que els joves de la regió de Kara (Togo) puguin accedir a la formació professional.

Els joves marxen a la ciutat buscant un futur millor, però a causa del cost de l’ensenyament i de la vida, molts es veuen incapaços de sortir-se’n i malviuen a la ciutat amb risc de caure en la delinqüència. El Centre de Formació Professional Don Bosco disposa d’un internat per acollir als joves que volen formar-se en l’art de la construcció, electricitat, ebenisteria i informàtica. Malauradament el centre necessita reformes i ampliar les instal·lacions actuals que són molt limitades.

El cost del projecte és de 113.171 euros dels quals la delegació de Tarragona es fa càrrec de 49.879 euros, té una durada de 12 mesos i beneficiarà a 200 joves i indirectament a 500 alumnes de formación profesional i 500 d’ensenyament general. Enllaç amb el projecte.

El tiquet donatiu és de 8 euros, el podeu trobar a Mans Unides. Rambla Nova, 119 B, 1r 1a o a l’entrada del Col·legi Sant Pau el mateix dia de l’espectacle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: