Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Reus Big Band ens transportarà aquest diumenge als èxits nadalencs de tots els temps

El Concert de Nadal tindrà lloc aquest diumenge 29 de desembre, a les 20h, al Bravium Teatre

Imatge d'arxiu de la Reus Big Band, al Teatre Fortuny Imatge d'arxiu de la Reus Big Band, al Teatre Fortuny ARXIU / TEATRE FORTUNY
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Desembre 2019 14:14

La Reus Big Band oferirà el 'Concert de Nadal', auqest diumenge 29 de desembre, a les 20h, al Bravium Teatre de Reus. En aquesta ocasió, la Reus Big Band ens transportarà als èxits nadalencs de tots els temps amb les veus d’Angie Rodriguez i Pep Yerga. Tot un seguit de cançons que, adaptades al seu estil i dins d’un espectacle ple de bon humor, ens faran gaudir d’una bona estona.

I com a convidada especial tindrem de comptar amb la presència de Mama Noel que, amb el seu particular estil, ens explicarà històries i anècdotes d’aquesta època de l’any tan entranyable.

La Reus Big Band està formada per 17 músics professionals de la ciutat i rodalies. Així que ja fa un temps que van començar a cuinar a foc lent un repertori amb molta energia, ple de groove, funk, jazz-rock... que segur no us deixarà indiferents.

La banda local està farcida de músics professionals amb una àmplia experiència en diferents estils que s’ajunten en aquesta ocasió amb l’objectiu de seguir l’estel de les grans big bands modernes. Sense oblidar la tradició del swing ens ofereixen un repertori ple d’arranjaments contemporanis amb molta energia i bon humor.

Les entrades es poden adquirir a 10 euros (8 euros per als socis/sòcies).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: