Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ara Malikian torna a Tarragona

El violinista actuarà per segona vegada consecutiva a la Tarraco Arena, aquest diumenge 29 de desembre, en la gira 'Royal Garage World Tour'

Imatge del concert que va fer Ara Malikian, el 10 d'agost del 2018, a la Tarraco Arena Imatge del concert que va fer Ara Malikian, el 10 d'agost del 2018, a la Tarraco Arena M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 27 Desembre 2019 21:19

Ara Malikian ha decidit tornar a la Tarraco Arena per segona vegada consecutiva, i ho farà aquest diumenge 29 de desembre, a les 19h. En aquesta ocasió, el viol·linista d'origen libanès arriba a Tarragona en el marc de la gira 'Royal Garage World Tour'.

Ara Malikian va néixer al 1968, és un violinista d’origen libanès que actualment resideix a la ciutat de Madrid. Posseeix un ampli repertori musical amb influències culturals de l’Orient Mitjà, Centre Europa, Argentina i Espanya. Ho acompanya amb un llenguatge molt personal, una força rítmica i una gran expressivitat.

Es va iniciar en el violí de molt jove gràcies a la influència del seu pare. El seu talent va ser reconegut aviat, amb 12 anys va fer el seu primer concert, als 14 va rebre una beca del govern alemany per seguir estudiant música a l’escola de música i teatre de Hanover, i en menys d’un any esdevingué l’alumne més jove d’aquest prestigiós centre musical.

Ha guanyat nombrosos concursos de música a nivell mundial i ha col·laborat amb diversos artistes i grups musicals. També és artista exclusiu de Warner Espanya. A més a més, la seva col·laboració a l’hora de crear bandes sonores ha estat sol·licitada per persones destacades en el món del cinema.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: