Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Golfa presenta Els Pastorets "tarragonitzats" de Folch i Torres

'Els Pastorets de Tarragona' es representaran el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre, a les 18:30h, al Teatre Metropol

Imatge d'arxiu d''Els Pastorets de Tarragona' Imatge d'arxiu d''Els Pastorets de Tarragona' LA GOLFA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 27 Desembre 2019 16:39

Us imagineu en Lluquet i el Rovelló, els dos rabadans més coneguts de l’imaginari pastoril, perduts pels voltants del Pont del Diable? O la cel·lebració del casament de Josep i Maria al Serrallo?

Així són 'Els Pastorets de Tarragona', un espectacle fonamentat en els clàssics Pastorets d’en Folch i Torres, però tarragonitzats, reinventats i modernitzats llestos per ser servits als nens, nenes, pares, mares, avis i àvies... del segle XXI. Sobre aquesta adaptació, la companyia La Golfa ens diu: "Prepareu-vos per a la sorpresa, per als diàlegs plens d’ironia i crítica desfermada dels Pastorets més “canalles” de la nova Tarragona “republicana”... "

Un guió que es reinventa cada any per oferir un espectacle familiar diferent, amb les aventures dels dos rabadans i les grans dosis d’ironia i mala bava que destil·len alguns dels diàlegs, aprofitant per fer un repàs a l’actualitat de la ciutat i del país.

'Els Pastorets de Tarragona' es represntaran el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre, a les 18:30h, al Teatre Metropol.

El preu de les entrades és de 8 € (6 € els menors de 12 anys). Les entrades es poden adquirir a www.tarracoticket.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: