Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba 'La llebre i la tortuga', l’espectacle itinerant de la campanya de Nadal de Reus

Sortirà aquest dissabte 28 de desembre, a les 19h, des de la plaça del Prim, i recorrerà el raval de Santa Anna

L'espectacle itinerant 'La llebre i la tortuga' sortirà, aquest dissabte a les 19h, des de la plaça del Prim i recorrerà el raval de Santa Anna L'espectacle itinerant 'La llebre i la tortuga' sortirà, aquest dissabte a les 19h, des de la plaça del Prim i recorrerà el raval de Santa Anna INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 27 Desembre 2019 12:26

Aquest dissabte, 28 de desembre, a partir de les 19:00h, arriba a Reus l’espectacle itinerant 'La llebre i la tortuga'. L’espectacle sortirà des de la plaça del Prim i recorrerà el raval de Santa Anna, donat que per les seves dimensions la seva mobilitat és reduïda. Aquest espectacle forma part del calendari d’activitats programades per aquest Nadal, sota la direcció de Leandro Mendoza, responsable de l’organització del festival de circ Trapezi.

A la Llebre i la tortuga ens fixem en una història popular per fer-la viure als carrers de la ciutat, per posar davant dels ulls de la gent la realitat d’uns personatges mítics i convertir el públic i el seu espai quotidià en protagonistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: