Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls es prepara per una rebuda "infernal" del 2020 amb cabaret, música i campanades

A una setmana de l’estrena, el Teatre Principal acull els últims assajos de l’espectacle amb què es donarà la benvinguda al nou any: 'Un Cap d’Any a l’Infern'

Imatge d'un assaig de l'espectacle 'Un Cap d'Any a l'Infern' Imatge d'un assaig de l'espectacle 'Un Cap d'Any a l'Infern' GRUP TEATRE PRINCIPAL
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Desembre 2019 13:56

Una vintena d’actors i actrius assagen aquests dies, a un ritme frenètic, per tenir-ho tot a punt per la darrera nit de l’any. I és que aquest Nadal el Grup del Teatre Principal s’ha proposat donar la benvinguda al 2020 amb un espectacle especial a l’escenari del teatre vallenc.

'Un Cap d’Any a l’Infern' és el nom de la proposta: un cabaret de varietats amb coreografies, la millor música de tots els temps i molt d’humor. En el muntatge, tot de personatges de l’inframón es donen cita al fons de l’Infern en una gran festa per celebrar l’arribada del nou any. Els diferents números musicals es van succeint barrejats amb tocs d’humor i algunes sorpreses. I al punt de la mitjanit, els espectadors rebran el cotilló i el raïm per celebrar, com és tradició, les 12 campanades.

L’espectacle compta amb un equip total d’una trentena de persones, entre equip tècnic i cast artístic. I els assajos van iniciar-se fa tot just dos mesos.

Amb aquesta proposta, el Grup del Teatre Principal amplia el seu ventall d’activitats durant el cicle de Nadal, sumant el cabaret de Cap d’Any als ja habituals 'Els Pastorets Principals' de Valls, que s’estrenen, com mana la tradició, la tarda del dia de Sant Esteve.

Les entrades per a totes dues propostes es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal (que obren aquests dies en horari intensiu de matí i tarda (de 12 a 14 i de 18 a 20h) i a través del web www.eventbrite.es.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: