Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Música i pessebre al 'Nadal a Fàtima' del Vendrell

Ço del Botafoc oferirà un concert de 'Nadales de pessebre', el dimecres 25 de desembre, a les 19:30h, a la capella de Fàtima

Imatge d'arxiu del concert de 'Nadal a Fàtima', a càrrec del grup Ço del Botafoc Imatge d'arxiu del concert de 'Nadal a Fàtima', a càrrec del grup Ço del Botafoc ÇO DEL BOTAFOC
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Desembre 2019 21:38

'Nadal a Fàtima' ve a ser el romiatge, o el viatge musical, que el grup Ço del Botafoc fa cada any al Vendrell. És un concert de festes, del vespre de Nadal, que tindrà lloc el mateix dimecres 25 de desembre, a les 19:30h, a la capella de Fàtima, del carrer de la Pau del Vendrell.

Com descriu el propi grup, "és un convit humil, de pau, d’herbes i aromes com els poms d’olivera i romaní que els intèrprets han repartit per tota la capella". Aquest any seran 'Nadales de pessebre', on interpretaran diverses nadales que podrien acompanyar una exposició de diorames de pessebres, amb anunciació de Maria, el naixement de Jesús, i arribada de pastors i pastores per adorar-lo. Barrejaran instruments i reversionaran les nadales més tradicionals.

Ço del Botafoc està format per: Jordi Bassó, flautes; Daniel Cañellas Mosquit, percussions; Adrià Grandia, viola de roda i tarota; Jordi Inglès Bero, flabiol, tarota i tamborí de cordes; Jonathan Martínez Johnny, gralla; Jordi Navarro, clarinet i sac de gemecs; Jordi Quintana, flautes i flabiol; Roger Serra, flabiol i tamborí; Lluís Serres, trompa; i Edgar Solé, sac de gemecs.

Un concert que vol ser un diorama més del pessebre del Vendrell, de l’univers nadalenc del Baix Penedès. I que pretén reunir i festejar a “les dones i els homes de bona voluntat.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: