Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert de Nadal al Teatre el Magatzem

El Cor Mos Cantars oferirà, aquest dissabte 21 de desembre, a les 19h, un repertori de nadales d'arreu d'Europa del Renaixament

El Cor Mos Cantars El Cor Mos Cantars ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Desembre 2019 08:56

El Teatre el Magatzem presenta aquest dissabte 21 de desembre, a les 19h, la seva proposta per Nadal. Es tracta del concert que oferirà El Cor Mos Cantars, dirigit per Eduard Pàmies, que farà un viatge a través de nadales i cançons populars europees de l'època del Renaixament. 

La formació tarragonina està integrada per Carme Mas, Montse Miquel, Maria Toldrà (sopranos); Isabel Bítria, Montserrat Dols, Magdalena Nieto –(contralts); Dionisio de la Varga, Antonio Salvat, Anton Casanelles (tenors); i Josep Maria Borrut, Ramon Aloguin, Josep Maria Rossell (baixos).

Ininterrompudament han estat cantant durant aquest període un repertori molt variat, però on hi destaca clarament la seva predilecció per la música del Renaixement de diverses procedències (madrigals anglesos, italians, francesos, villancicos espanyols i del Nou Món…). És per això que en aquest gènere hi tenen un coneixement extens i profund, i són l’única coral de Tarragona que l’interpreta de manera habitual.

El concert és gratuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: