Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no', aquest dissabte al Teatre Tarragona

L'espectacle, carregat d'humor, està basat en monòlegs de Joan Capri 

Els monòlegs de Capri reviuran a l'espectacle 'El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no' Els monòlegs de Capri reviuran a l'espectacle 'El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Desembre 2019 08:43

Jaume Nolla és el Sr. Marcel·lí i Eduard Biosca és el Sr. Bohigues en l'espectacle 'El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no', que es podrà veure aquest dissabte 21 de desembre, a les 21h, al Teatre Tarragona. Una obra basada en els monòlegs de l'històric humorista Joan Capri, que comparteix l'autoria amb el mateix Eduard Biosca.

Si hi ha un personatge que s’assembla a Joan Capri, aquest és el Sr. Marcel·lí (el senyor gran que acompanya Toni Clapés al Versió RAC1 des de fa més de 20 anys). I això ho va veure de seguida el Sr. Bohigues, amo del bar on el Sr. Marcel·lí hi freqüenta més del confessable.

L’espectacle no és només una selecció molt acurada dels millors trossos dels monòlegs més brillants de Capri, sinó que a més s’ha creat una trama que els lliga entre ells i alguns, fins i tot, s’han convertit en diàlegs!

L’espectador que recordi a Capri s’adonarà que hi ha un respecte absolut per les paraules que ell utilitzava per fer els seus monòlegs, però a la vegada el ritme de l’estructura de l’espectacle s’ha adaptat al segle XXI. L’actor Jaume Nolla no pretén imitar Joan Capri, entre altres coses perquè Capri era inimitable. Però de totes formes, no li cal: ja s’hi assembla de per si!

El 1965, any en què Capri es va estrenar a la ràdio, coincideix amb l’any de naixement dels dos actors que protagonitzen l’espectacle. Les casualitats de la vida han fet també que aquest muntatge hagi estat assajat a Matadepera, que coincideix amb l’única població que cita Joan Capri en un dels seus monòlegs més famosos: 'El nàufrag'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: