Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Auditori del Morell acull nou espectacles de música, teatre i circ en la seva desena temporada

Pepa Plana serà la primera a pujar a l’escenari, el 10 de gener, mentre que l’última cita serà el 3 d’abril amb 'Els Ocells' de la companyia La Calòrica

La pallassa vallenca Pepa Plana donarà el tret de sortida a la programació del 2020, el 10 de gener, amb l'espectacle 'Veus que no veus' La pallassa vallenca Pepa Plana donarà el tret de sortida a la programació del 2020, el 10 de gener, amb l'espectacle 'Veus que no veus' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Desembre 2019 19:15

Des de la seva inauguració, el 2010, el Teatre Auditori del Morell ha estat un espai que ha acollit pràcticament tota mena de propostes d’arts escèniques, i aquest 2020, en la seva desena temporada, no serà una excepció. De fet, fa deu anys “es considerava que s’havia d’iniciar una etapa cultural intensa”, explica l’alcalde, Eloi Calbet, “i les deu temporades són un reflex d’aquest treball”.

David Ayza, un dels tècnics de Cultura del consistori, exposa que la temporada consta de “nou propostes de música, teatre i circ, de forma que oferim espectacles per a tots els gustos i també per a totes les edats”. De fet, un dels objectius del Teatre Auditori és “fidelitzar el públic que ja hi assisteix i aconseguir-ne de nou”, diu, motiu pel qual enguany s’han preparat tres tipus d’abonaments: d’una banda, el general, que inclou set dels nou espectacles i que costa 75 euros; d’altra banda, un per majors de 65 anys amb les mateixes condicions que el general però que val 65 euros; i finalment el familiar, que permet veure tres obres per 20 euros. A més, els menors de 29 anys es podran beneficiar d’un preu reduït a taquilla el mateix dia de la funció.

                        L'alcalde Eloi Calbet i el tècnic David Ayza: 

Presentació temporada teatral 2020 El Morell

En aquest sentit, Calbet remarca que “la cultura no ha de ser gratuïta però tampoc un negoci, i per això sempre mirem de posar uns preus molt raonables, accessibles a les butxaques de tothom”. En aquest cas, les entrades van dels 5 als 18 euros. A més, l’alcalde també destaca el pressupost total destinat a la temporada teatral, de 30.000 euros, que augmenta lleugerament respecte a l’any passat, tenint en compte que enguany s’ha programat un espectacle més.

Ampli ventall d’espectacles

Pel que fa a les propostes, el 10 de gener trencarà el gel la pallassa Pepa Plana, amb 'Veus que no veus', un espectacle en què, acompanyada de la també pallassa Noël Olivé, porta damunt l’escenari els clàssics del circ de sempre però amb una visió 100% femenina. La seguirà la companyia Zum Zum Teatre amb La gallina dels ous d’or, el 18 de gener. Una proposta de conte per a tots els públics amb els diners com a fil conductor, i amanida amb molt d’humor i bona música.

El 24 de gener serà el torn d’'Un dia qualsevol', de la companyia Les Antonietes, amb cares ben conegudes del panorama teatral català: Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla. Una comèdia que aborda la vida diària d’una llar d’avis i que reflexiona sobre la vellesa.

'Desconcerto', de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, serà l’espectacle que es podrà veure el 15 de febrer. Tota una reivindicació que amb música clàssica es pot fer un gran muntatge teatral amb molt d’humor i una important participació del públic.

El 28 de febrer arribarà al Teatre Auditori 'Calma!' de Guillem Albà. Una proposta que endinsarà els espectadors en un món de titelles i mímica, molt poètic i visual, i que sense ni una paraula mostrarà el significat d’allò que és important.

                                                       'Calma!' de Guillem Albà: 

Calma Guillem Albà

La mediàtica Dàmaris Gelabert també farà parada al nostre municipi amb el seu nou espectacle teatral, Soc Feliç, que arribarà el 8 de març. Molta música, però també alguna pinzellada de circ i molta participació del públic, integren aquesta producció familiar.

El drama de 'La Plaça del Diamant', de la companyia Eòlia, pujarà a l’escenari el 14 de març. L’obra més coneguda de Mercè Rodoreda, en una adaptació de Paco Mir, permetrà que morellencs i visitants coneguin a fons la història de la protagonista de tot plegat, la Natàlia. La música del Quartet Mèlt tancarà al mes, el 28 de març, amb el repàs que fan als últims 100 anys de la música en català dins d’Imparables! Un espectacle per recordar el gran bagatge musical de la nostra terra.

Finalment, el 3 d’abril, 'Els Ocells' de la companyia La Calòrica posaran el punt final a la temporada. Considerada la millor obra de petit format als Premis Teatre Barcelona, i finalista en la mateixa categoria als Premis Butaca, és l’adaptació del clàssic del segle IV aC d’Aristòfanes per parlar sobre la democràcia, el poder i el populisme que vivim actualment.

Tot i això, el tancament oficial de la temporada tindrà lloc amb l’arribada del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del nostre poble, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril.

Per Nadal, regala teatre!

Com ja és habitual, els abonaments es posen a la venda coincidint amb les dates nadalenques, de forma que la cultura es pugui convertir també en un bon regal per aquestes festes. Pel que fa a les entrades anticipades es podran comprar de forma parcial a partir del 23 de desembre i totalment a partir del 7 de gener. Tot plegat, a les oficines del Centre Cultural de dilluns a divendres i de 17 a 21 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: