Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot punt per una nova edició dels Pastorets de Valls

L'espectacle arriba carregat de novetats en escenes com la de l'infern, així com els ja típics gags d'actualitat

Imatge dels darrers assajos dels Pastorets de Valls Imatge dels darrers assajos dels Pastorets de Valls ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Desembre 2019 16:39

Després de mesos de treball, una nova edició dels Pastorets Principals de Valls ja és a punt de tornar a l'escenari del Teatre Principal. Un any més, l'espectacle ve carregat de novetats en escenes com la de l'infern, així com els ja típics gags d'actualitat.

Després del canvi generacional en la majoria dels personatges principals de l'edició passada, aquest any es consoliden Magí Rull i Elena Tous com a Garrafó i Mariana, i Alguer Montull amb Arola Palau com a Fredolic i Sulina. De la mateixa manera, Arnau Sanromà tornarà a encarnar un Llucifer amb més protagonisme. Finalment, Roger Montalà interpretarà novament el paper de Satanàs, al costat d'un àngel més veterà que serà interpretat per primera vegada per Mireia Besora.

Una cinquantena d'actors i actrius

Junt a aquests, fins a una cinquantena d'actors i actrius de diferents edats, junt amb un equip tècnic i de suport que superar la trentena, donen forma a aquest tradicional espectacle nadalenc. Aquest any els encarregats de fer funcionar tot aquest engranatge són Nil Fabra i Bàrbara Flores que en són els directors i qui han posat el seu segell particular en l'espectacle.

La venda d'entrades avança a molt bon ritme, i en algunes de les funcions ja hi ha un alt nombre d'espectadors. Un ritme que s'ha intensificat amb l'horari de venda intensiva a les taquilles del teatre. Tot i ser una venda similar a altres anys, des de la direcció de l'espectacle recomanen que aquells que tinguin intenció d'anar a veure l'espectacle, no esperin fins a l'ultim moment per adquirir les seves localitats. Amb el canvi de plataforma de venda on-line, desapareixen les comissions que s'aplicaven al comprar entrades, i per tant s'ofereixen més facilitats als espectadors.

Així doncs, tots els ingredients estan a punt per viure les actuacions d'aquest any, que seran els dies 26, 28 i 29 de desembre, 1, 4 i 6 de gener a les 18:00h. El dia 4 de gener també hi haurà una segona sessió a les 21:00h.

20 anys del retorn al Principal

Aquest 2019 els Pastorets estan de celebració, i és que fa 20 anys que els Pastorets vallencs van tornar a casa seva al Teatre Principal, després d'anys de ser representats al Centre Cultural durant la remodelació del coliseu vallenc.

Per commemorar aquesta efemèride, el Grup del Teatre Principal ha convidat a 7 actors i actrius que aquell 1999 van formar part del repartiment, a representar el paper de follet, el personatge que obre i tanca l'espectacle. D'aquesta manera, cada funció tindrà una obertura i tancament particulars, amb uns noms que es mantindran en secret fins a l'últim moment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: