Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert de Nadal de 'Cambrils la mar de jazz', aquest dissabte

Marcelo Mercadante Trío actuarà a l'Scarlett, aquest dissabte 14 de desembre, a les 22h, per presentar el seu nou disc 

Marcelo Mercadante Trio, amb la veu la cantant argentina Analía Carril i el pianista Juan Esteban Cuacci Marcelo Mercadante Trio, amb la veu la cantant argentina Analía Carril i el pianista Juan Esteban Cuacci CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Desembre 2019 16:49

El grup Marcelo Mercadante Trío torna aquest dissabte 14 de desembre, a les 22h, a Cambrils per oferir el ja tradicional Concert de Nadal de l'Associació Cambrils la mar de jazz. En aquesta ocasió serà el nou local nocturn Scarlett, situat a la Riera d'Alforja cantonada amb el carrer Garbí, a pocs metres de la platja d'Horta de Santa Maria de Cambrils, qui acollirà el concert del bandeonista argentí que estarà acompanyat de la cantant argentina Analía Carril i del pianista Juan Esteban Cuacci, que presentaran el nou disc 'La llave', tot just acabat de sortir al mercat. Les entrades pel concert de Marcelona Mercadante Trio es poden comprar de forma anticipada a www.entradium.com o a la mateixa sala una hora abans al preu de 10 euros.

Aquest trio de tangos ha actuat diverses vegades a Cambrils en els últims anys i sempre ha aconseguit una gran acceptació. Aquest 2019 també va actuar al Vermusic de Reus al saló noble del Círcol omplint-lo en la seva totalitat i realitzant una espectacular actuació precisament amb Analía Carril a la veu i al piano de Juan Esteban Cuacci, la mateixa formació que actuarà dissabte a Cambrils,.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: