Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acollirà el Nadal més terrorífic amb ‘Susto o Muerte: El Musical’

El Bravium Teatre portarà del 20 al 22 de desembre un thriller musical barrejat amb humor, misteri i profundes reflexions

Els i les protagonistes de 'Susto o Muerte' durant la presentació del thriller musical al Bràvium Teatre Els i les protagonistes de 'Susto o Muerte' durant la presentació del thriller musical al Bràvium Teatre MIREIA MUÑOZ
Espectacles Mireia Muñoz Caballero
Dimarts, 10 Desembre 2019 21:42

El proper cap de setmana del 20 al 22 de desembre, el Bravium Teatre de Reus acollirà l’espectacle ‘Susto o Muerte’ de la companyia Produccions Lucky&Luke. Es tracta d’un musical inspirat en un text de Chris Carter, famós creador d’Expedient X. L’espectacle barreja tocs d’humor, terror, amor, amistat i centenars d’anècdotes ambientades a Barcelona en una nit de Nadal.

Un thriller musical ambientat en Nadal

L’espectacle situa l’espectador a una nit de Nadal als carrers de Barcelona. María Bravo i Joan Manuel Brunet donen vida a Laura i Cristian, un matrimoni de policies locals aficionats a tot allò que sigui paranormal. La parella s’endinsarà en una casa suposadament maleïda per comprovar si és certa la llegenda dels fantasmes dels amants desgraciats.

A l’obra s’afegeixen el director de l’obra Benjamín Miguel, que actuarà com un esperit de Nadal una mica diferent de l’habitual, a més de ser el narrador. Participen també la reusenca Neus Ceballo com Lidia i Manuel Barroso, que a més de ser el lletrista de l’espectacle també apareixerà com a Mario.

L’espectacle s’oferirà durant el proper cap de setmana. Divendres 20 i dissabte 21, la sessió començarà a les 21h. Diumenge 22 s’oferirà a les 18h. La companyia ha recalcat que, tot i ser un espectacle amb humor, música i diversió, es recomana que l’edat mínima per visionar-ho siguin els 12 anys. Per altra banda, les entrades ja es troben a la venda. El preu general és de 10 euros i els socis comptaran amb un descompte especial, i la seva entrada serà de 8 euros. Ja es poden adquirir a http://www.braviumteatre.com/entrades/.

Quinze anys al món de l’espectacle

La companyia ha volgut celebrar amb aquesta obra els seus 15 anys al món professional , convertint-se aquest en l’espectacle número 20 de la seva trajectòria. Produccions Lucky&Luke ha oferit durant la seva quinzena de vida cabaret gestual, obres sobre el bullying i la violència de gènere i adaptacions de clàssics de la literatura, entre altres molts espectacles.

Benjamín Miguel, el director de l’obra, ha volgut recordar que “encara que l’obra tingui lloc al Nadal, no és exclusivament una obra de Nadal, sinó que és universal”. També ha anunciat que a través de les xarxes socials de la companyia, que es poden trobar a Facebook, Instagram i a través de la seva web, estan penjant divertits vídeos promocionals cada setmana perquè l’espectador pugui ficar-se en context fins al dia de l’estrena.  

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: