Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un concert de piano a quatre mans, el proper divendres a l’Auditori Josep Carreras

El concert 'Plaers a quatre mans' estarà interpretat pels pianistes Heidrun Bergander i Diana Baker

El concert 'Plaers a quatre mans' estarà protagonitzat per les pianistes Heidrun Bergander i Diana Baker El concert 'Plaers a quatre mans' estarà protagonitzat per les pianistes Heidrun Bergander i Diana Baker CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Desembre 2019 12:12

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà el proper divendres 13 de desembre, a les 21h, el concert 'Plaers a quatre mans' que protagonitzaran les pianistes Heidrun Bergander i Diana Baker.

Els compositors de finals del segle XVIII i principis del segle XIX van descobrir que l’ampliació del registre del piano els permetia asseure dos intèrprets davant del teclat. Així, es van començar a compondre obres per a aquesta formació, i la música per a piano a quatre mans va guanyar més i més popularitat en la vida burgesa de l’època romàntica.

Aquest concert proposa un viatge sonor per diferents països d’Europa: des d’una sonata primerenca de Beethoven i la cèlebre fantasia en fa menor de Schubert fins a la poesia d’unes llegendes de Dvorak, la vitalitat d’unes danses de Grieg i de Brahms, i el colorit de la famosa suite Dolly de Fauré.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: