Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'La Rambla de les Floristes', Els Amics de les Arts o 'Trencanous', grans novetats del Teatre Fortuny de Reus

En la programació del primer semestre del 2020 hi ha previstos setze espectacles i disset funcions teatrals

La programació del primer semestre del 2020 del Teatre Fortuny de Reus estarà encapçalada per l'obra de teatre 'La Rambla de les Floristes' La programació del primer semestre del 2020 del Teatre Fortuny de Reus estarà encapçalada per l'obra de teatre 'La Rambla de les Floristes' ARXIU / INFOCAMP
Espectacles ACN
Dilluns, 09 Desembre 2019 20:50

La programació del primer semestre del 2020 del Teatre Fortuny de Reus estarà encapçalada per l'obra de teatre 'La Rambla de les Floristes', el concert d'Els Amics de les Arts o una representació del 'Trencanous', de Txaikovski. Seran setze espectacles i disset funcions de teatre, que s'han presentat aquest dilluns.

Entre les novetats també hi haurà 'Maremar', de Dagoll Dagom, que clourà la gira a Reus, o 'El rei Lear'. En música, es podrà escoltar 'La Traviata', de Verdi, i d'espectacles familiars, es podran veure 'Història d'un mitjó', 'Els músics de Bremen' i 'Festribalet', de la banda terrassenca Doctor Prats.

En dansa també tindran el seu espai 'El llac dels cignes' o la gala del centenari de la Royal Academy of Dance.

El nou semestre inclou també els concerts de l'Associació de Concerts i els nous muntatges que formen part del' Cicle Grans Mestres', amb la qual cosa s'arribarà a les 44 funcions a partir del mes de gener.

Els abonaments per als espectacles es posen a la venda aquesta setmana igual que els espectacles que estan fora d'abonament. Les entrades generals dels espectacles que formen part de l'abonament es posaran a la venda el dia 2 de gener. Tota la informació de la programació es pot consultar a www.teatrefortuny.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: