Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Judit & Meritxell Neddermann presenten el nou disc de nadales a Porrera

Les germanes Neddermann actuaran aquest divendres, 6 de desembre, a les 19h, al Local Social de Porrera en el marc del Festival Terrer

Les germanes Judit & Meritxell Neddermann presentaran el seu nou disc 'Present' Les germanes Judit & Meritxell Neddermann presentaran el seu nou disc 'Present' FESTIVAL TERRER
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 05 Desembre 2019 19:17

El Festival Terrer del Priorat encara la recta final amb una doble cita pel pont del desembre. La pròxima parada serà a Porrera, aquest divendres 6 de desembre, on Judit & Meritxell Neddermann presentaran el seu nou disc. 'Present' és un recull de versions de nadales populars catalanes que busquen noves sonoritats per a aquestes melodies que tant s’han escoltat i compartit durant el Nadal.

Dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor però que al llarg del seu recorregut han conegut paratges diferents, ara es posen en comú per oferir aquestes cançons en un disc conjunt. En aquest treball també han comptat amb la col·laboració d’altres artistes destacats com Ferran Savall, Mû Mbana, Aleix Tobias o les germanes Ahyvin y Ahylin Bruno amb qui han fet una cançó originària de Veneçuela.

Les germanes Neddermann actuaran acompanyades per Arnau Figueres a la percussió i Miquel Àngel Cordero a la bateria. Per maridar el concert hi haurà un tast del vi Inici 2016 del Celler Merum Priorati, un vi de color cirera profund i brillant, que en nas predomina la fruita vermella (records de gerds i de groselles) amb notes minerals. Té una entrada fresca i afruitada, i una certa cremositat. És equilibrat en boca i amb un final llarg i elegant.

I el dissabte, Pepet i Marieta a Cornudella

L’activitat musical del Festival Terrer per aquest cap de setmana, seguirà el dissabte, al matí, amb l’Orquestra Mirantfont a Capçanes i a la tarda amb un concert de Pepet i Marieta, a les 19h, al Teatre La Renaixença a Cornudella de Montsant.

                                                                   Josep Bordes, "Pepet i Marieta": 

Pepet i marieta

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: