Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornavís Teatre celebra 10 anys

Serà el dissabte 7 de desembre, a partir de les 12h, amb un vermut als jardins del Teatre Metropol / El dia abans, divendres, representaran 'La Grada' al Teatre el Magatzem

Imatge d'arxiu d'una actuació del grup Tornavís Teatre Imatge d'arxiu d'una actuació del grup Tornavís Teatre ALBERT RUÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 05 Desembre 2019 10:52

El proper dissabte 7 de desembre, a partir de les 12:00h, tindrà la presetindrà lloc la presentació del 10è aniversari de Tornavís Teatre a mode de vermut. Això serà al jardí del Teatre Metropol entrada per Carrer Armanyà, 11. El grup farà un petit repàs teatral de la seva trajectòria i donaran a conèixer tots els actes programats per al 2020.

El dia abans, el divendres 6 de desembre, a les 20:30h, tornaran a representar 'La Grada', de Glòria Granell, al Teatre el Magatzem de Tarragona. 'La Grada' neix del resultat d’un procés de creació col·lectiva a través d’exercicis d’escriptura, dinàmiques de grup, debats i teatralitzacions; "a partir dels quals ens vam reconèixer víctimes, agressores i còmplices", assenyala el grup teatral.

Qui són els de Tornavís Teatre?

Tornavís Teatre va ser fundat el curs 2009-2010 per un grup de joves provinents del grup de teatre de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona, Vis de Vanadi, que volien seguir fent teatre. És un grup actiu dins la cultura teatral de Tarragona prenent part en molts dels moviments culturals i populars que se celebren.

Des del primer any moltes entitats van demanar al grup col·laboracions o ambientar teatralment diades o actes importants de la ciutat. Moltes d’aquestes actuacions han tingut un caràcter crític que ha anat perfilant el tarannà del grup fins el punt que l’esperit crític i les temàtiques de caràcter social s'han tornat un dels emblemes de la companyia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: