Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La temporada de l'Orgue del Vendrell finalitza amb el concert 'Nadales d'antes'

El concert, a càrrec del grup de música tradicional Ço del Botafoc, tindrà lloc aquest dijous 5 de desembre, a les 20.30h, a l'Auditori del Tívoli

Imatge d'arxiu d'un concert del grup de música tradicional Ço del Botafoc Imatge d'arxiu d'un concert del grup de música tradicional Ço del Botafoc ARXIU / ORGUE DEL VENDRELL
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Desembre 2019 08:03

El proper dijous 5 de desembre, a les 20.30h, a l'Auditori del Tívoli del Vendrell, tindrà lloc el concert 'Nadales d'antes', a càrrec del grup vendrellenc de música tradicional Ço del Botafoc i l'acompanyament musical de la Laia Batlle (mezzosoprano), Jordi Bassó ( baríton) i Lluís Serres (tenor). Aquest serà el darrer concert d'aquesta temporada del cicle organitzat per l'Associació Amics de l'Orgue del Vendrell.

El concert Nadales “d’antes” presenta dotze nadales tradicionals catalanes, una de contemporània i un romanç i cançó popular, ordenades com els diorames dels pessebres, tot seguint el fil evangèlic i llegendari que va de l’anunciació de Maria a l’arribada dels Reis d’orient.

El Ço del Botafoc es forma al Vendrell l’any 2001, com a grup de música popular i tradicional, amb la intenció de recuperar, interpretar i reinterpretar les músiques i tonades populars de la vila. Organitza la Rifa del porc de Sant Antoni i un concert de Nadales anual. També participa en la Festa Major i la Fira de Santa Teresa del Vendrell i en altres festes, cercaviles i esdeveniments de la comarca, d’arreu de Catalunya i d’altres llocs. Ha interpretat diverses vegades 'El Llibre Vermell de Montserrat' acompanyant a agrupacions corals.

El grup està format per: Jordi Bassó, Daniel Cañellas «Mosquit», Adrià Grandia, Jordi Inglès «Bero», Jonathan Martínez "Johnny", Jordi Navarro, Jordi Quintana, Roger Serra, Lluís Serres i Edgar Solé. Els instruments que toquen són: clarinet, flabiols, flautes dolces, flautes tres forats, sacs de gemecs, tarotes, trompa, viola de roda i percussions (castanyoles, pandero, tamborí, tamborí de cordes, timbal fondo i altres tradicionals).

L'entrada serà gratuïta però al final del concert hi haurà unes paneres (Taquilla inversa) per poder col·laborar amb les despeses del concert i amb l'Associació d'Amics de l’Orgue. En acabar el concert es servirà una copa de cava gentilesa de Miquel Pons, vins i caves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: