Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Septet de jazz aquest diumenge a l’Auditori Josep Carreras

El septet ( ( Seismic) ) ), dirigit pel director, compositor i saxofon baríton, Iván Sáez, actuarà aquest diumenge 1 de desembre, a les 19h

El director, compositor i saxofon baríton, Iván Sáez, dirigeix el septet ( ( Seismic ) ) El director, compositor i saxofon baríton, Iván Sáez, dirigeix el septet ( ( Seismic ) ) CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Novembre 2019 16:07

( ( S E I S M I C ) ) és un septet de jazz que, acompanyat per un piano, contrabaix i bateria, aplega una secció de quatre instruments de vent de to greu; saxofón baríton, trombó, flugabone i tuba. Dins la temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, s’ha programat un concert d’aquest septet que tindrà lloc el diumenge 1 de desembre, a les 19h.

Escoltant aquest grup d’estil jazzístic tot i que amb tractament simfònic, es pot gaudir d’una elaboració refinada de les veus greus oferint una disposició, mescles de timbres i textures que es mouen des de la delicadesa fins a la potència del metall.

El saxofon baríton en un paper de solista, rodejat en tot moment per la secció, pot desenvolupar tota la seva capacitat. La meitat del material musical està escrit i adaptat exclusivament per al grup pel mateix Iván Sáez, i l’altra meitat està arranjat per a aquesta formació pel compositor i director de referència Iñaki Askunze. Cal destacar la cessió especial des de Nova York per a ( ( S E I S M I C ) ) de l’arranjament d’un dels temes insígnia de GRAVITY del Sr Howard Johnson.

Aquest septet està format pel director, compositor i saxofon baríton, Iván Sáez; el trombó d’Aureli Andrés; el flugabone d’Esteve Molero; la tuba de Carles Lorente; la pianista Elisabet Raspall; el contrabaixista Jordi Mestres i la bateria i els timbals simfònics d’Eduard Cervera.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: