Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ignasi Terraza Trio, aquest cap de setmana a la Torre de Fontaubella

El trio oferirà dos concerts del cicle 'Zzona Jazz' al Sindicat, el primer, dissabte a les 22h, i el segon, de nadales en clau de jazz, diumenge a les 12:30h

Ignasi Terraza Trio oferirà dos concerts, dissabte i diumenge, al cicle 'Zzona Jazz' de la Torre de Fontaubella Ignasi Terraza Trio oferirà dos concerts, dissabte i diumenge, al cicle 'Zzona Jazz' de la Torre de Fontaubella ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 29 Novembre 2019 21:26

El Club d'Amics del Jazz de la Torre de Fontaubella torna aquest cap de setmana amb el 'Zzona Jazz', amb un parell de grans concerts d’Ignasi Terraza Trio. Ignasi Terraza al piano de cua, Horacio Fumero al contrabaix i el nostre amic Esteve Pi a la bateria. Tres grans músics de jazz que ens delectaran amb el seu virtuosisme musical.

El primer serà, el dissabte 30 de novembre, a les 22:00h (12 euros), interpretaran un repertori amb temes dels seus últims discos. L'altre concert tindrà lloc, el diumenge 1 de desembre, a les 12:30h (8 euros vermut inclòs), en què es podrà gaudir d’un concert vermut amb versions nadalenques i tradicionals catalanes en clau de jazz. El preu de l’abonament per els dos concerts és de 18 euros.

Com a novetat d'aquest any, els concerts es faran a la Sala del Sindicat. També, per primera vegada a la història del 'Zzona Jazz', es disposarà d’un piano de cua per gaudir al màxim de la música de l'Ignasi Terraza, i així poder apreciar tots els matisos que aquest gran mestre sap treure d'un piano de veritat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: