Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Origen, el Musical de Narnia', teatre musical i solidari "Made in Tarragona"

Una trentena d'actors, cantants i ballarins voluntaris pujaran dissabte a l'escenari del Teatre Tarragona per solidaritzar-se amb els refugiats del Sudan del Sud / Les entrades estan exhaurides

Imatge promocional de 'Origen, el Musical de Narnia', el musical de creació pròpia Imatge promocional de 'Origen, el Musical de Narnia', el musical de creació pròpia CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 29 Novembre 2019 13:46

El projecte MusicArt presentarà, aquest dissabte 30 de novembre, al Teatre Tarragona, 'Origen, el Musical de Narnia', dirigit per l'Associació juvenil Atrévete. Un projecte de creació pròpia facturat a Tarragona, i molt especialment als barris de Ponent, que ha aconseguit aplegar una trentena d'artistes -actors i actrius, cantants, ballarins i ballarines- per representar aquesta obra musical amb un rerefons solidari.

'Origen, el Musical de Narnia' és una obra musical per a tota la família basada en les conegudes novel·les de C.S. Lewis 'Las crónicas de Narnia'. Amb aquest musical presenten un món fantàstic en què els germans Pevensie viuran una aventura que canviarà el seu destí per sempre. En aquesta ocasió, el muntatge que es veurà demà a Tarragona ha partit de l'origen de la història, del lloc on tot va començar.

En aquest viatge a través de l'imaginari de C.S. Lewis, ens acompanyaran artistes de totes les edats, alguns amb alta formació artística i d'altres amateurs.

Teatre solidari

Cal destacar que una part del cost de l'entrada s'invertirà en una ONG que treballa amb refugiats al Sudan del Sud.

Si voleu tenir més informació del treball que fan, podeu visitar el web https://www.unrefugees.org/emergencies/south-sudan/.

Les entrades per assistir a les dues funcions, que tindran lloc a les 17 i a les 20h, estan exhaurides.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: