Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Banda Unió Musical de Tarragona oferirà el concert de Santa Cecília 2019

El concert tindrà lloc aquest diumenge 24 de novembre, a les 18h, al Teatre Tarragona

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) celebrarà diumenge el seu tradicional Concert de Santa Cecília La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) celebrarà diumenge el seu tradicional Concert de Santa Cecília BUMT
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Novembre 2019 15:30

Aquest diumenge 24 de novembre la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) celebrarà el seu tradicional Concert de Santa Cecília al Teatre Tarragona. El concert començarà a les 18h i l’entrada té el preu d’11 euros, que passen a ser 9 euros si la persona és major de 65 anys o menor de 25 anys. Pels socis de la BUMT, el preu són 8 euros i només es poden adquirir a les taquilles del teatre. En els altres casos, les entrades es poden adquirir a la pàgina web de Tàrraco Ticket (tarracoticket.cat) i a les taquilles del Teatre Tarragona.

Al concert hi participaran totes les formacions de l’entitat, i serà la Banda Infantil la que li donarà el tret de sortida. Com el seu nom indica, la Banda Infantil està formada pels més petits de l’entitat, i que fa poc que han començat els seus estudis musicals.

En segon lloc actuarà la Big Band BUMT, formada per músics adults que han decidit recentment aprendre coneixements musicals o ampliar els que ja tenien.

Després de la seva intervenció serà del torn de la Banda Juvenil, formada per joves músics de dins i fora de l’entitat. En aquest concent, a més, la Juvenil donarà la benvinguda a la seva nova directora, la Tània Fogàs. Per altra banda, també ens oferirà una peça conjunta amb el cor d’alumnes de la Nova Escola BUMT.

Abans de passar a l’actuació de la Banda Titular, la presidenta de l’entitat i el director de la banda, acompanyats d’autoritats de la ciutat, donaran la benvinguda als músics que recentment s’han afegit a l’entitat. Així doncs, i després d’això, la Banda Titular ens oferirà la seva actuació, que tancarà el concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: