Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra assistirà al concert solidari de Poblet pels afectats pels aiguats a la Conca de Barberà

El concert extraordinari protagonitzat per la soprano Marta Mathéu se celebrarà, aquest divendres 22 de novembre, a les 20:45h, a l’església del Monestir de Santa Maria de Poblet

La soprano Marta Mathéu -a la imatge- i l’organista Juan de la Rubia oferiran aquest concert, en el marc de la VII edició del Festival Internacional d'orgue de Poblet La soprano Marta Mathéu -a la imatge- i l’organista Juan de la Rubia oferiran aquest concert, en el marc de la VII edició del Festival Internacional d'orgue de Poblet ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 21 Novembre 2019 18:53

El president de la Generalitat, Quim Torra, assistirà demà divendres, 22 de novembre, al concert solidari organitzat pel Monestir de Santa Maria de Poblet amb l’objectiu de recaptar fons pels afectats pels aiguats del mes d’octubre passat, a la Conca de Barberà. L'acte tindrà lloc, a les 20.45 hores, a l’església del monestir.

La soprano Marta Mathéu i l’organista Juan de la Rubia oferiran aquest concert extraordinari, que se celebra en el marc de la VII edició del Festival Internacional d'orgue de Poblet. A més del president, hi assistiran l’abat de Poblet, Octavi Vilà, i el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, entre altres autoritats.

El concert, que compta amb el suport de l’Obra Social “La Caixa”, se celebra quan es compleix un mes dels aiguats a aquesta comarca de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: