Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Masdéu revisitarà Whiskyn's a la Capsa de Música de Tarragona

El músic reusenc presentarà aquest divendres 15 de novembre el disc 'La Flor del Panical' en què revisa cançons que van marcar els 25 anys de trajectòria del seu anterior grup

Imatge d'un concert recent de Joan Masdéu al cicle 'Som Poesia', a Mallorca Imatge d'un concert recent de Joan Masdéu al cicle 'Som Poesia', a Mallorca TWITTER / JOAN MASDÉU
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Novembre 2019 17:04

Joan Masdéu s'enfrontarà aquest divendres en el concert "Movistar" de la Capsa de Música de Tarragona a les cançons que ell mateix va composar en la seva etapa al capdavant del grup reusenc Whiskyn's. El concert gratuït s'iniciarà a les 22:30h amb l'actuació de Les Nais, que donarà pas al directe de Joan Masdéu.

Coincidint amb el 25è aniversari de la banda, Masdéu va publicar el setembre d'aquest 2019 el disc 'La Flor del Panical'-Whiskyn's 25 anys on revisa, per primer cop, les cançons més significatives de la formació, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, van tornar a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren.

El disc es va enregistrar en directe als estudis Blind Records de Barcelona els dies 6, 7 i 10 de juny de 2019 i va comptar amb les col.laboracions especials de Roger Mas (a 'On'), Gerard Quintana (a 'Puc ser jo'), The New Raemon (a 'Silenci') i Beth Rodergas (a 'Trens d’alta velocitat'), que posen les seves veus en algunes de les cançons. El Mercat de Música Viva de Vic 2019 va acollir la primera presentació en directe del nou disc i de la nova gira.

Les entrades són grautuïtes i es poden recollir en qualsevol botiga Movistar de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: