Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Companyia Pep López presenta 'Per terra de dracs' al Bravium Teatre

Serà aquest diumenge 10 de novembre, a les 12h, en el marc del V Cicle d'Espectacles Familiars del teatre reusenc

Pep López presentarà l'espectacle familiar d'humor 'Per terra de dracs' al Bravium Teatre Pep López presentarà l'espectacle familiar d'humor 'Per terra de dracs' al Bravium Teatre AJUNTAMENT DEL PRAT DE LLOBREGAT
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Novembre 2019 15:06

La Companyia Pep López presentarà aquest diumenge 10 de novembre, a les 12:00h, al Bravium Teatre de Reus l'espectacle 'Per terra de dracs', en el marc del V Cicle d'Espectacles Familiars.

Sinopsis

La Martina i en Dídac, tot remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics , junts decideixen esbrinar què hi ha de cert en tot allò i acaben trobant-se una història sobre un Emperador xinès que patia d’un mal de cap terrible, amb la del nen que va canviar jugar amb un drac per una videoconsola, o la d’unes perles que apareixien cada matí sota al coixí,…….. “

Un espectacle ple d’humor , cançons i contes curts on s’uneixen els contes tradicionals i d’autor sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta. Els dibuixos animats i el descobriment d’instruments musicals molt llunyans a la nostra cultura, ens ofereixen grans estímuls visuals. La imatge en escena d'una pantalla de vídeo juga de forma interactiva amb les propostes que s’ofereixen des de l’escenari: respostes al text, il·lustració de les històries, imatges creades per aquest espectacle en format de dibuixos animats i 3D.

La durada de l'espectacle és de 55 minuts i l'edat recomanada és a partir de 3 anys. El preu de l'entrada és de 5 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: