Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba al Vendrell una producció del Tricicle que trenca els tòpics entre nens i nenes

Després de triomfar durant mesos al Teatre Poliorama de Barcelona, l'espectacle familiar dirigit per Paco Mir es presenta aquest diumenge 10 de novembre, a les 12h, al Teatre Àngel Guimerà

Escena de l'espectacle familiar 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?' Escena de l'espectacle familiar 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Novembre 2019 12:35

'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?' Aquest és el nom de la versió teatral dirigida per Paco Mir i produïda i distribuïda pel Tricicle que es podrà veure, aquest diumenge 10 de novembre, a les 12h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG). L'espectacle familiar basat en el text de Raquel Díaz Reguera arriba al Vendrell després d'haver triomfat durant mesos al Teatre Poliorama de Barcelona.

La sinopsi

La història té com a protagonista la Carlota, una princesa rosa que, per molt que li diguin que ha nascut per ser princesa rosa, no vol ser princesa rosa. Aquest fet, insòlit en una monarquia de les de tota la vida, trastorna la vida quotidiana de palau fins que la Carlota aconsegueix convèncer a tothom que els temps han canviat i que les nenes, com els nens, poden aspirar a ser el que vulguin: astronautes de coves, caçadores de dracs o qualsevol cosa més interessant que ser una avorrida princesa rosa.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat, així com a la Regidoria de Cultura del Vendrell, de 9 a 14h.

L'edat recomanada per a veure aquest espectacle és a partir de 3 anys. El preu de les entrades és de 6 euros (4 euros amb descompte) i és gratuït per als menors de 3 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: