Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La producció del TNC 'El futur' inicia la seva gira al Vendrell

L'obra d'Helena Tornero arriba aquest divendres 8 de novembre, a les 20:30h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG)

La producció del Teatre Nacional de Catalunya, 'El futur', inicia la seva gira aquest divendres al TÀG del Vendrell La producció del Teatre Nacional de Catalunya, 'El futur', inicia la seva gira aquest divendres al TÀG del Vendrell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 07 Novembre 2019 17:39

Aquest divendres 8 de novembre, a les 20:30h, arriba al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) una producció del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), 'El futur', que inicia la seva gira al Vendrell. Una obra que ens narra el viatge de dos joves per diferents països europeus a la recerca de la veritat i la llibertat. La immigració és un dels temes que tracta, com també l’egoisme.

Sinopsi

La noia coneix l’home estranger. Podria no haver passat, però passa. L’home estranger fuig del seu passat. La noia fuig del seu futur. L’home estranger vol anar a Estocolm per trobar-se amb algú, però hi ha problemes. De burocràcia. I de fronteres. La noia s’acaba de treure el carnet de conduir i vol fer alguna cosa perquè el seu pare s’enfadi de veritat. I justament fa tres dies que el pare de la noia s’ha comprat un cotxe nou.

Tota aquesta història podria no haver passat, però passa. Ha passat. Passarà. El futur és aquella cosa que quan arriba, deixa d’existir. Es pot fugir d’allò que encara no existeix?

Les entrades es poden adquirir a 13 euros (10e amb descompte).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: