Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert del Quartet Gerhard a l’Auditori Josep Carreras

La formació, que té actualment la residència artística a l'Auditori de Vila-seca, actuarà aquest diumenge 27 d'octubre, a les 19h

El Quartet Gerhard oferirà aquest diumenge el proper concert de la temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca El Quartet Gerhard oferirà aquest diumenge el proper concert de la temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Octubre 2019 18:03

El Quartet Gerhard ens oferirà el proper concert de la temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Aquesta formació, que té actualment la residència artística a l’Auditori, la podrem gaudir el proper diumenge 27 d’octubre, a les 19h.

En aquest concert podrem sentir com el Quartet de Mozart, molt influenciat per la revolució que havia suposat la publicació dels op. 33 de Haydn, segueix clarament els patrons més Haydnians.
Tot i que en la seva primera etapa la música de Beethoven està estretament lligada a la tradició més purament vienesa de composició, una evolució extraordinària en el seu llenguatge desemboca finalment en obres com aquest últim quartet de corda, en que el compositor mostra una escriptura totalment alliberada i innovadora que marcarà a la resta de compositors posteriors fins als nostres dies.

Alguns cants òrfics, 2n quartet de corda (2013) serà l’obra del 'Cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps' que ens presentarà el quartet de la mà del compositor Joan Magrané. Aquest 2n quartet de corda està dedicat al Quartet Gerhard, que l'estrenaren a finals de l'any 2013 a l'Auditori de Banyoles.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: